dilluns, 5 de març del 2012

PERÒ ESPONJANT LES ANELLES INTERIORS SURTEN 7.000 SEIENTS NOUS.

El Vicepresident de l'Àrea Patrimonial, Jordi Moix, va descriure que la possible remodelació del Camp Nou que estan estudiant passa per esponjar les anelles interiors actuals cercant facilitar els accessos verticals. Només es veu marge a millorar la qualitat, espai interior i serveis, de les actuals llotges privades. No es veu prioritari augmentar el nombre de seients, donat que es pensa que serien de poca qualitat i suposaria haver de tocar la coberta de tribuna. 

Portem mesos comptant seients a la venda dels diferents partits que es disputen al Camp Nou. Pensem que, mirant-ho bé, si en el procés de retocar les anelles interiors es te en compte uniformitzar la tercera graderia, fins per sobre de les boques 416 i 453 (arribant en tot aquest perímetre a les 17 fileres) es guanyarien pel cap baix unes 6.800 localitats de qualitat equivalent a les de més alçada de general al lateral de tercera graderia actual. Si es fa de la 415 a la 454, serien 7.600; de la 414 a la 555, 8.200. Més enllà, les darreres dues boques de cada extrem de gol, poden tenir problemes de visió amb la bisera de tribuna. Això també permetria que més endevant en una futura remodelació de tribuna, digue'm-ne en una segona fase tocant aleshores la coberta i fent-hi les llotges i sales VIP que es vulgui, es podria tancar tot l'estadi a una mateixa alçada.

3a graderia complerta de 514 a la 555 (+8.200)
Comptem que cap d'ambdues actuacions es realitzaran aquest mandat, com a molt d'hora la primera a començament del següent. I la nostra previsió és que aleshores la majoria d'inscrits d'abans de l'inici d'aquest mandat ja tindrem abonament. Però 7.600 seients en aquesta zona es podrien dedicar en una part a liquidar la Llista d'Espera, alhora que deixaria un bona marge de seients per les exigències de la UEFA i la RFEF, donat que és l'alçada que es destina per les aficions dels equips contraris, quedant-ne fins i tot un bon grapat per taquillatge. Això si, caldria haver destinat fins aquell moment uns 800 abonaments anuals pels inscrits per evitar que al ritme d'inscripcions dels darrers dos anys tornem a superar els 10.000 inscrits.
 
3a graderia amb boques de la 516 a la 553 (+6.800)
No tenim clar que se'ns cridi en el procés de consulta als socis que va publicitar en Jordi Moix, però les properes setmanes farem arribar aquesta i d'altres propostes als gerents de l'Àrea Social, per si ens volen escoltar i tenir-les en compte.
Al capdavall els socis som els propietaris del Club i com a mínim ens han d'escoltar, no? (i potser uns 35.000 dels 80.000 socis no-abonats que per perdurabilitat i proximitat poden estar interessats tenen alguna cosa a dir-hi).


3a graderia del Gol Nord amb boques de la 537 a la 553 (+3.400 seients)
3a graderia del Gol Nord amb boques de la 537 a la 554 complertes (+3.800 seients

2 comentaris:

  1. No sóc arquitecte i desconec l'estructura de l'estadi de cara a possibles ampliacions, però en cas que parles què passaria amb les cabines de prensa? On anirien a parar?

    ResponElimina
    Respostes
    1. La zona de tribuna i les boques dels gols properes no es tocarien. Només s'ampliaria fins a les dels gols que tenen visió total del terreny de joc i no els molesti la coberta de tribuna, en la perllongació de la linia de les banquetes, sense que com ara es perdi gradualment alçada des dels extrems de lateral on cada dues o tres boques es perd una filera de cadires. Es guanyarien vuit boques senceres de 17 fileres de 22 cadires, més les que falten de les ja existents. L'únic que cal tocar són els marcadors, que potser ja toca renovar-los.

      Elimina