dimecres, 21 de març del 2012

SEGUIMENT DE LA DISPONIBILITAT D'ENTRADES PER LA TORNADA DE 4ts DE LA CHAMPIONS

Cronologia i observacions per que cadascú faci les hipòtesis que vulgui amb les dades de la taula:
- divendres 16 de març de 2012 es va fer el sorteig de les eliminatòries de quarts i semifinals de la Champions League que va emparellar al Barça amb l'A.C.Milà.
- el mateix 16 de març al vespre vam observar que ja estaven disponibles a Viagogo 191 i a Seatwave 988 entrades pel partit de tornada al Camp Nou d'aquesta eliminatòria. 
- el dimecres 21 de març de 2012 a les 10:00h va començar la venda pels canals oficials  amb prioritat pels socis, vam comptar 829 entrades a la venda que es van esgotar en menys de 12h. Sembla doncs que no hi han entrades a la venda pel públic en general pel dia 29 de març. En aquells moments hi havien a Viagogo 1565 i a Seatwave 1311 entrades disponibles.

Entrades disponibles a la venda en diferents moments pels Canals Oficials, Viagogo i Seatwave

1 comentari:

  1. Al·lucinant que el primer dia de venda d'entrades hi hagi més disponibles a les webs del "mercat secundari" que als canals oficials de venta del club...

    Si encara no s'han venut entrades, com és possible que hi hagi tantes entrades en webs tipus Viagogo, Seatwave i similars? D'on provenen? Són entrades que venen del club? o pot ser són abonaments?

    Algú del club, algun dia ens hauria d'explicar, especialment als que estem en llista d'espera d'abonament, perquè no ho investiguen o perquè no fan res per fer cumplir els estatuts (article 10.4 paràgraf final :"Queda expressament prohibida la cessió onerosa per part dels socis i sòcies abonats del dret a assistir a esdeveniments esportius en les localitats objecte dels abonaments, excepte quan la cessió es faci mitjançant o a favor del Club mateix"

    ResponElimina