dijous, 29 de març del 2012

QATAR STADIUM? PERÒ DE QUI SÓN AQUESTS TERRENYS?

Segueixen degotejant informacions sobre la construcció de un nou estadi pel Barça, financiat ara pels amics de Qatar?.


Nosaltres tenim un dubte previ sobre la ubicació: si es vol construir a la entrada a Barcelona per la Diagonal es podria comptar amb el terrenys de Can Rigalt, però quins són aquests terrenys?

L'Ajuntament de Barcelona va emetre el febrer de 2011 una noticia, amb dossier de premsa inclòs, on s'indica l'espai, límits i configuració del Parc Metropolità entre Barcelona i L'Hospitalet que es començava a construir. Aquest parc separa la parcel·la de la Masia de Can Rigalt de la d'Esports UB on sembla que hi cabria el nou estadi.

El Vicepresident de l'Àrea Patrimonial del FCB, Jordi Moix va presentar el setembre de 2011 el Balanç de l'Àrea Patrimonial. En la presentació es mostraven els límits dels terrenys propietat del Club a Can Rigalt, dividits en dues parcel·les: la que ocupa la Masia de Can Rigalt, a l'Hospitalet, i la que queda partida entre ambdós municipis.

Però qui és el propietari de la parcel·la
de Can Rigalt a cavall de Barcelona i Hospitalet? Està qualificada com a ús esportiu, espai verd o edificable?

2 comentaris:

  1. Molt fàcil, consultant el Cadastre que és gratuït podràs tenir la referencia de la finca, després vas al Registre de la Propietat i per entre 6 i 10 euros tens una nota simple que et dirà de qui són i tot des d'internet, si vols tot l'historial de la finca et costarà una mica més però després de la feina que has fet, no crec que et costi massa. Segueix així!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, si savent que estan acabant de construir-hi un parc està clar que ja no es poden fer servir hores d'ara. El sorprenent és que si no hi pares atenció, que és el que els hi passa a la majoria de socis i barcelonistes (inclòs jo fins fa una any), t'expliquen amb powerpoints que es poden fer virgueries i res més lluny de la realitat. Si a Travessera s'està estret, permutant-ho amb Esports U.B. encara seria pitjor i Can Rigal no serviria per res, no?.

      Elimina