dijous, 16 de febrer del 2012

CHAMPIONS, BAY-ARENA & REVENDA. I PER LA TORNADA AL CAMP NOU?.

El dimecres dia 8 de febrer el periodista Xavier Bosch va aixecar la llebre indicant en el seu article d'opinió a Mundo Deportivo que es cancelava el vol de l'agencia de viatges oficial pel desplaçament de la següent eliminatòria de la Champions League. Opinava que, com pel partit a Milà de la lligueta, la revenda en planes web internacionals de revenda havia tornat a funcionar a bon ritme i que es veurien pocs culés acompanyant l'equip.
Dos die
s després, el portaveu oficiós del Club (el periodista Francesc Perearnau), donava detalls en un article publicat al mateix diari esportiu. Citant al Vicepresident de l'Àrea Social indicava que es creia que, per una investigació realitzada des del Club, la majoria de socis afortunats en els sorteig de les 1.214 entrades pel BayArena havien revenut la seva entrada.

Avui, tant per declaracions del portaveu de la Directiva en roda de premsa de reunió de Junta com per noticia a la web del club, s'ha informat que es van desplaçar personal del club a alemanya i van fer un control de 180 entrades sospitoses d'haver estat revenudes per socis que també ho van fer a Milà. Anul·lades i detectat que 179 eren emprades per afeccionats alemanys per accedir a la zona destinada als socis barcelonistes, s'ha decidit obrir expedient disciplinari als socis corresponents. Ens sembla perfecte.

El divendres 16 de desembre es va fer el sorteig dels vuitens de la Champions League que va emparellar al Barça amb el Bayern Leverkusen. El dilluns següent ens vam adonar que
menys de 36 hores després ja estaven disponibles a Viagogo 1.447 entrades pel partit de
Canal oficial 10/01/2012
tornada al Camp Nou d'aquesta eliminatòria del 7 de març.  
La venda pels canals oficials no va començar fins passat Festes, el dimarts 10 de gener, i al vespre en vam comptar 737 entrades disponibles.
Tot just acabat el partit d'anada hi havien disponibles 44 entrades pels canals oficials i 225 entrades a Viagogo.

Caldrà veure quina evolució te les properes setmanes el Seient Lliure, accessible a tothom, i la revenda d'entrades i abonaments a internet (que sembla que no es pot fer per Viagogo però que si que s'indica en d'altres webs de revenda).

Creiem que qualsevol activitat de lucre amb els títols que permeten l'accés al Camp Nou ha de ser eliminada, sigui quin sigui el beneficiari. Caldria també aclarir d'on i com surten les entrades que apareixen a la venda setmanes abans per aquests canals que pels oficials.

1 comentari:

  1. ViaGogo, paquets al Princesa Sofía,....tenint en compte que son empresses propietat de directius i president del FCB es evident d'on surten. #sandrodimissio

    ResponElimina