diumenge, 12 de febrer del 2012

FINALITZAT, ARA JA EN FERM, EL PRIMER LLIURAMENT I LA SEGONA RATIFICACIÓ: ENS HA AGRADAT / NO ENS HA AGRADAT

Noticia a la web del Club del 08/02/2012
Finalment, havent esperat un mes sense cap informació oficial des que es va tancar el període de ratificació, el Club ha informat oficialment des de la seva web que s'ha enllestit el primer procés de lliurament d'abonaments als inscrits i els segon procés de ratificació i actualització de la Llista d'Espera. 


Ens ha agradat que, tot i que no es gaire fàcil de deduir-ho per com es dona la informació, el procés segueix un ordre lògic: tancat el termini s'actualitza la Llista (l'11 de gener) retirant els inscrits que  no s'han ratificat i els que han recollit abonament (169 fins al dia 20 de desembre). Posteriorment s'ha actualitzat (el dia 10 de febrer) retirant la resta d'inscrits que han recollit al gener els abonaments pendents i afegint les 47 reclamacions del procés de ratificació a l'OAB i el Síndic del Soci que han estat acceptades. 

No ens ha agradat que no s'informés des del Club que  es seguiria un procés diferent a l'any passat, en el que l'endemà de tancar-se el termini es va actualitzar la Llista d'Espera (sense cap reclamació posterior aleshores?). Es podria haver esperat a actualitzar-la només una vegada informant el 8 de gener que es faria l'1 de febrer donat que estaven pendents de finalitzar el lliurament i els tramits de les reclamacions. Ni que l'única font d'informació ha estat les filtracions publicades d'un periodista, mentres que aquesta vegada el Club no n'ha fet divulgació el dies previs amb entrevistes als responsables de l'Àrea Social. 

Ens ha agradat que, després de crear-se el 2003 la Llista d'Espera, una Directiva hagi destinat un paquet d'abonaments per lliurar-los als inscrits que els esperen. 

No ens ha agradat que de l'expectativa que va crear el portaveu de la Directiva que podien arribar a ser uns 275, es publiques abans de Festes que eren 200, se'ns digués abans de Reis que eren uns 208 i finalment sembla que només han estat 197. Són pocs, creiem que anualment haurien d'estar per sobre els 800, però es que a sobre la xifra s'encongeix (és difícil no fer suposicions per què no quadren les dades i sembla que se'n "perden" alguns). 

Ens ha agradat que s'atengués la nostra petició que els inscrits que no els agradava o no els anaven bé cap de les localitats que se'ls oferia puguessin restar un temps limitat en Llista d'Espera. 

No ens ha agradat que hi haguessin abonaments de tipus Complert i de Lliga/Copa quan segons la Guia de Tràmits la renuncia d'una abonat a l'abonament Complert, passant-lo al de Lliga amb un estalvi del 25%, es reversible anualment per decisió de l'abonat. Creiem que els abonaments retornats que eren de Lliga/Copa haurien de ser automàticament Complerts per la temporada vinent. 

Ens ha agradat que hi haguessin seients disponibles per tot el Camp Nou per que els inscrits pugessin triar, en la mesura del seu ordre, els que els agradaven més.

No ens ha agradat que l'elecció de seient estigués restringit només als seients d'abonaments retornats al Club l'any passat. En el moment de la temporada que es realitza, previ a la millora de localitats dels abonats i quan encara no es deu d'haver tancat els paquets de seients reservats pels tour-operadors, els socis haurien de poder triar entre tots els seients que no tenen abonat assignat. 

Seguirem observant, informant i opinant de tot el que envolta l'ús de les localitats del Camp Nou mentres que hi hagin socis que vulguin ser abonats, però s'hagin d'esperar anys, si no dècades, per rebren directament del Club.

1 comentari:

  1. El millor de tot que finalment aquesta directiva s'ha decidit a possar ordre en la llista d'espera i a lliurar abonaments als inscrits. Vagi des de aqui la meva felicitació


    No obstant, com sempre en aquesta vida, hi ha coses a millorar:
    1. El nombre d'abonaments lliurats
    2. La política de comunicació del procés. Ens porta a fer moltes supossicions i a més no acaban de quadrar els nombres
    3. Els nous abonats haurien de tindre la possibilitat de ser abonats amb Champions, com la resta, sino es una discriminació clara...una més per als socis que esperem abonament
    4. S'hauria de poder escogir entre totes les localitats lliures d'abonament, i no només entre les retornades

    ResponElimina