divendres, 1 de març del 2013

NI VEIG, NI SENTO, NI DIC; PERÒ ...

Experimentant en això de publicitar i difondre aquest bloc hem aprés que els divendres millor no moure res, no hi ha gaire circulació per les xarxes socials i és massa d'esforç per poc benefici. Ara bé, déu ni do com ha estat de mogudet aquest divendres!!!  
Les manifestacions del Vicepresident de l'Àrea Social, Jordi Cardoner, aquest migdia a TV3 (intentant fent pair tot el que s'estava generant arran de la bengala al Camp Nou pel Clàssic de Copa del Rei) han obert la caixa dels trons.

No ens sobta tant la cataracta de comentaris, alguns àcids i durs, que molts periodistes estan abocant avui a les xarxes socials (veure el recull a @fcbalzsbo: @SiqueRodriguez, @ernestfolch, @alexsantosbcn, @jordifinestres, @airllimos, @quimdomenech, etc.), com que molts d'ells ni tant sols no n'havien parlat fins ara, ni es qüestionessin obvietats, ni cercaven dades assequibles per respondre-les.

Ja semblava una mica fluix que gent del nivell d'en Minguella no recordés ahir la zona exacta on es van "buidar" abonats per deixar espai a les 1.400 localitats destinades a la futura Grada d'Animació, o que en Pere Escobar es sorprengués el 18/10/2011 que hi havia no-abonats que portaven vuit anys en Llista d'Espera per rebre un abonament des del Club quan no se n'havia destinat cap, o que en Raúl Llimós entrevistant en Cardoner el 14/10/2010 no tingués ni idea de quin era l'aforament del Camp Nou quan van aparèixer 582 localitats pel recompte a l'entrar l'actual Directiva.

El que creiem realment dramàtic és que cap periodista publiqués informació, de forma contrastada i verídica, de quins eren el grups implicats en campanya electoral en la creació de la Grada d'Animació, en quins termes es muntaria (més o menys) aquesta Grada d'Animació abans que els socis compromissaris haguessin de donar el vist-i-plau en Assemblea, o que se n'estava fent de les localitats de la part baixa de la primera graderia de gol nord fins a posar-la en marxa
.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada