dimecres, 20 de març del 2013

COMUNICAT: ELS INSCRITS COM A CORRENT D'ANIMACIÓ AL CAMP NOU.

Ens vam constituir com a grup a les xarxes socials, fa gairebé dos anys, amb la intenció de fer un seguiment de la Llista d'Espera d'Abonaments i lluitar per facilitar les condicions en les que els no-abonats accedeixen al Camp Nou. 
Després de diversos contactes amb els actuals gestors del Club, adreçant les nostres queixes i explicant les nostres propostes, no hem vist que les seves actuacions donin compliment al promès en campanya electoral: "que els socis sense seient puguin accedir de forma prioritària a més entrades i a més descomptes".


Es per això que, arran dels esdeveniments i manifestacions de les darreres setmanes, mostrem el nostre descontent amb el recorregut realitzat per l'actual Directiva i ens reiterem en demanar públicament que:

1r. Es faci pública la Llista d'Espera d'Abonaments, per clau de soci i data d'inscripció (amb el que, en la nostra opinió, no es vulneren la confidencialitat de les dades),

2n. Es destinin anualment 700 nous abonaments pels primers Inscrits (que ara ja porten 8 anys esperant-los), dels més de 6.000 que hi ha actualment, per a que la previsió d'espera no superi en cap moment els 10 anys,

3r. Es recuperin les dues setmanes de preferència de compra d'entrades a començament de temporada pels socis no-abonats, i que es mantinguin les actuals per la resta de partits, i

4t. S'afavoreixi l'accés dels Inscrits, partit a partit, a les zones d'animació, primeres graderies inferiors dels gols, amb descomptes més importants que els dels paquets d'entrades. (Quin millor control hi ha que haver d'anar presencialment a l'OAB un cop a l'any a ratificar-te i correr el risc de perdre tot aquest esforç per mal comportament?).


Som socis, molts joves, que volem poder accedir amb més assiduitat a, qualsevol zona, del Camp Nou per animar al nostre equip o afegir-nos als grups que cívicament fan caliu, com Almogàvers. 

Estem oberts a parlar-ne amb qui vulgui, i en farem seguiment per que es faci el promés i el que és just.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada