divendres, 2 de desembre del 2011

ESTÀ TOT CLAR, CAL SEGUIR TREBALLANT PER LA LLISTA!

01/12/2011 Jordi Cardoner, Vicepresident de l'Àrea Social, entrevistat a El Club de la Mitjanit de Catalunya Radio per en Pere Escobar: 

"Són aproximadament, crec que seran, pràcticament 200, en números rodons, les persones que tindran dret en aquest abonament. Alguns probablement no accediran en aquest dret, i també dir des d'aquí que aquells que no ho facin tindran un any més d'espera, per que per qüestions econòmiques evidents del que està passant fora, doncs hi ha gent que en aquests moments els hi va malament econòmicament parlant, doncs tindran una segona opció una segona oportunitat l'any vinent." "De fet el que no es pot és habilitar una porta de sortida si no s'obrirà, o d'entrada, si no s'obrirà aquesta porta, o no es té previst, no?. No es tenia previst, no per que es fes amb maldat, era simplement per una qüestió econòmica. M'explico, durant aquests anys, des de l'any 2003 on el club tenia un aforament dedicat als abonament de 87.900 places, el que s'ha fet cada any és autocartera. S'han anat pasant aquests abonats a "ticketing". Què vol dir?. Vol dir que la repercussió de vendre una entrada a taquilla, a guixeta, contra la repercussió del cost unitari, si agafem el que val l'abonament i el dividim pel número de partits, la relació és d'ú a quatre. Dit d'una altra manera, el club ingressa quatre vegades més pel fet de que sigui doncs un seient lliure, per la seva venda partit a partit, que no pas que havent anat a un abonament. De cara l'any que ve, doncs en funció de les unitats, de les quantitats, que tinguem pues podrem decidir com les distribuim. Però aquest any, aquest any si, per que entre d'altres coses hi havia doncs tot aquest periode de temps on no s'havia fet cap tipus d'acte per obrir aquesta porta, doncs totes les que varem poder obtenir s'han colocat en el sistema."
 
Està clar tot clar.
 
Hem aconseguit que es permeti continuar un any a la Llista d'Espera si no estàs d'acord amb els abonaments disponibles, però no podem comptar amb que hi hagin gaires abonaments més enllà de la quantitat d'aquest any pels propers. 

Tot es posar-se a fer feina per aconseguir-ne que aquesta Directiva en dediqui més. Ens ajudeu?

6 comentaris:

  1. Em sembla boníssima la feina que feu des d'aquest blog. Ja tocava una proposta com aquesta. Que no decaigui. Ànims!

    ResponElimina
  2. Sr. Cardoner, disculpim, no entenc el que ens vol dir. Pot mirar de ser més clar?, hi ha quelcom que ens hagi de dir?.

    ResponElimina
  3. Resumint, que ens han tornat a prendre el pèl... No han tingut prou amb els 2.000 abonaments alliberats a les darreres 8 temporades, sinó que cada any encara hauran d'anar decidint la seva distribució. Els hi interessa més la pela que el sentiment de 9.000 socis, que fem un petit esforç per pagar la quota i sentir-nos una mica més lligats a aquest Club.

    ResponElimina
  4. Lo pitjor de tot és que les localitats que van a "ticketing" ni tant sols s'ofereixen amb preferència als socis que no podem accedir a un abonament....

    ResponElimina
  5. Enhorabona per la feina feta, cal seguir lluitant perque cada any es mantingui o augmenti el nombre de seients disponibles. Endavant i no ens rendirem! ;)

    ResponElimina