dimecres, 7 de desembre del 2011

PERDREM TOTA UNA GENERACIÓ DE NOUS ABONATS.

10/11/1998 Noticia al Mundo Deportivo: "Ricard Maxenchs, Secretari General, i Jaume Parés, Gerent, van explicar ahir com ubicaran als 25.000 socis amb localitats dempeus en 18.000 de seient com obliga la UEFA".

10/02/1999 Noticia al Mundo Deportivo: "El Camp Nou estrenarà el proper diumenge davant el R.Madrid un aforament de 98.000 espectadors, tots asentats i en la seva majoria socis. D'aquests 11.915 són els socis de la antiga General dempeus (Nord i Sud) que s'han abonat a un seient sense pagar, com fins ara feia la resta, una quantitat de tres anualitats a fons perdut".

No s'han realitzat assignacions massives de seients de l'estadi per nous abonats des de la remodelació de la General de 3a graderia del 1999. Amb la paralització, la darrera década, d'entrada de nous abonats, se'n pot estar perdent tota una generació.

En aquest període uns 6.300 nous abonats, i al mateix temps nous socis, han arribat per la "compra" a preus prohibitius del traspàs d'un abonament. 
Quin perfil tenen, que permet fer aquest desemborsament, aquests nous socis/abonats? Són nous "tribuneros"?, que com a mínim son barcelonistes de socarrel, o entrem dins de l'espai dels gestors especulatius dels abonaments i les entrades?. 

Els criteris de selecció per accedir a un preuat abonament hauria de ser la fidelitat i constància, més enllà fins i tot dels cinc anys actuals, prioritzant als inscrits que porten fins a vuit anys esperant com a soci.

4 comentaris:

  1. Pero exactament, quants abonats té el camp nou?

    ResponElimina
  2. Doncs aquesta que fas és la gran pregunta, ben bé no hi ha un número definit, depen del dia, del context, etc. A mi que estic a la llista, em genera tristor aquesta situació, però potser cal que ens plantejem, tots, abonats, no abonats, copromisàris, directius, etc. si el que volem és realment vendre moltes entrades i guanyar molts diners de taquillatge a costa de que cada cop la masa social del club vagi minvant i que el que més es vegi siguin turistes, sí deixen diners, però d'escut, colors, sentiment, Barça al cap i a la fi, més ben poc. Es cosa de tots, com veieu el número no està clar, potser que siguin uns 80000 peladets?

    ResponElimina
  3. No ens explicaran mai la veritat. Quanta més confusió més oportunitat de "fer negoci"...

    ResponElimina
  4. A aquest pas els cantics per animar al Barça s'hauràn de fer en holandes.

    ResponElimina