dimarts, 27 de desembre del 2011

HA FINALITZAT EL LLIURAMENT D'ABONAMENTS ALS INSCRITS?

El dia 22 de desembre va acabar el termini per que els, vora 200, primers inscrits de la Llista d'Espera passessin per l'OAB a recollir els abonaments, no renovats aquest any, que se'ls lliurava després d'esperar des del 2003. 

Tenim constància que alguns inscrits no s'han avingut a recollir els que quedaven disponibles i, amb la opció d'esperar un altre any, han optat per restar-hi per tenir més varietat de tria l'any vinent.

Fa una setmana vam preguntar als Gerents del Club, dins de la bona comunicació que hem mantingut des de setembre, quants abonaments havien quedat pendents de recollir i com es lliurarien als següents Inscrits de la Llista d'Espera. Encara no hem rebut cap resposta. 

Esperem que no s'hagi perdut l'acceptació de l'esperit constructiu de la nostra proposta, que ells mateixos ens havíem reconegut i que deien que trobaven interessant. 

Una iniciativa del tipus que hem endegat no era viable que aparegués, malauradament, ni en l'època d'en Nuñez, quan el nombre de socis encara vorejava el de les localitats del Camp Nou i es va fer la reforma de la General de 3a graderia, ni tan sols en la d'en Laporta, quan després d'una dècada de que el club no lliurés abonaments es va crear la Llista d'Espera. 

El valor més important que ens caracteritza és el fet de ser un grup que s'ha creat espontàniament a les xarxes socials, de manera similar al de seguiment del sortejos d'entrades pels desplaçaments, sense cap vinculació a cap colectiu d'interés, animació, tendència, etc. dins el Barcelonisme. Potser aquest és també el nostre punt feble. 

En un moment d'"ismes", anades a jutjats i aparició de diferents moviments, la nostra única pretensió és difondre la informació sobre la gestió dels abonaments, que es "perd" des del Club o "s'obvia" des dels mitjans de comunicació, per que els Inscrits que vulguin fer el seguiment d'aquest procés puguin dir la seva i fer-ho arribar als que governen el Club. Aquest és un punt abandonat davant altres interessos econòmics i d'influències però, si realment el soci és el propietari del Club, hauria de ser prioritari assolir un procés transparent i àgil pel que els que no són abonats, i vulguin optar a ser-ho, ho puguin assolir en un temps raonable.

La majoria dels que s'han afegit a aquesta iniciativa som socis de després del Gran Repte, fet lògic donat que dels anteriors la majoria ja són abonats, i n'hem superat els cinc anys d'antiguitat. Així doncs no cal esperar que ens donem de baixa, ni de soci ni d'inscrit, els propers anys davant actualitzacions de cens i ratificacions anuals d'inscripcions. 

Tenim temps per endavant, i prou paciència, per anar dient la nostra per demanar el que és just i acceptable.
Pel camí esperem aconseguir que s'afegeixi el major nombre de socis que estant en la mateixa situació que nosaltres vulguin treballar per aconseguir-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada