dilluns, 5 de desembre del 2011

EL NÚMERO D'ABONATS NO QUADRA

20/11/2003 Presentació de El Gran Repte, article al Mundo Deportivo: "Ferran Soriano ha fet les explicacions acompanyat del programa 'Power Point' explicant que el Barça te ara 106.232 socis, dels quals una mica més de 90.000 són abonats, davant de la capacitat del Camp Nou que és de 98.136 seients. O sigui, es disposa d'uns 8.000 seients per partit més els que s'alliberen pel Seient Lliure".

11/11/2008 Roda de premsa, posterior a la reunió de Junta Directiva, d'Alfons Godall i Joan Oliver: "El nombre d'abonats és d'uns 86.200". 

01/12/2011 Jordi Cardoner, Vicepresident de l'Àrea Social, entrevistat a El Club de la Mitjanit de Catalunya Radio per en Pere Escobar: "Des de l'any 2003, on el club tenia un aforament dedicat als abonaments de 87.900 places, el que s'ha fet cada any és autocartera, s'han anat passant aquests abonats a taquillatge". 

És cert que el nombre d'abonats ha anat reduint-se la darrera dècada. Ara algunes dades no quadren, i més quan les quantitats es donen sovint per aproximació. Sense anar més lluny, fa dos mesos, a la darrera Assemblea el President parlava de 80.000 abonats.

Les successives Directives han anat jugant amb l'aforament de l'estadi i la seva utilització. Ara es destinen poc més de 200 a la Llista d'Espera quan s'utilitzaran 1.400 per fer la Grada d'Animació i només surten 2.000 a la venda per taquilla a cada partit. 

Quants abonats hi han ara? Fins a quants seients caldrà retenir els abonaments per emprar-los per taquillatge si cada cop es venen menys entrades directament?. El soci podria establir per Assemblea quin aforament del Camp Nou vol que, com a mínim, es dediqui per abonats, no?.

4 comentaris:

  1. Jo no sóc cap expert, però crec que no ha de ser gaire complicat poder dir el número exacte de socis abonats, igual que saben el número exacte de socis han de saber els abonats, no?. No deu ser que el número és igual o inferior a 80000 i no saben com dir-ho i justificar tant de taquillatge, oi?, no deu ser això, oi?

    ResponElimina
  2. Lluís! Sempre respons als meus pensaments. Jordi gràcies per la feina contínua al bloc i les recerques a les hemeroteques que posen a tothom en evidència i al seu lloc. Junts ho aconseguirem! VISXA EL BARÇA!!!

    ResponElimina
  3. Bon dia culers! Sabem quan sortirà la llista d' aquest any!?
    D' altra banda, abans de la era Laporta els no abonats teniem dret a una entrada a general cada partit. S' ha plantejat algo semblant la nova junta?

    Una abraçada i força barça.

    Jose

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jose, després de tancar-se el segon periode de ratificació el 7 de gener es va actualitzar el número d'ordre a començament de febrer.
      Vam proposar de disposar d'entrades pel partit de Copa contra l'Hospitalet al desembre, però van fer la Jornada del Soci(abonat) Solidari i no van atendre la nostra petició.

      Elimina