dimarts, 13 de desembre del 2011

COM S'HA ORGANITZAT EL LLIURAMENT D'ABONAMENTS

Els primers per ordre de la Llista d'Espera d'Abonaments al Camp Nou van rebre, a partir del 25 de novembre, una carta certificada, datada el dia 23, on se'ls citava a l'OAB per recollir el seu abonament per rigurós ordre d'inscripció en grups de 30 per dia començant el 12 de desembre. Han d'arribar d'hora a l'OAB donat que el primer que arriba pasa, però poden anar recollir el seu abonament fins al dimarts dia 20.

Imatge de la informació de BarçaTV sobre el procés de lliurament d'abonaments
 L'OAB ha habilitat una aplicació semblant a la emprada per la venda d'entrades on-line, potser ja utilitzada pel procés de millora de localitats, on es pot accedir a cada boca de seients per veure quins estan disponibles. Sembla que només hi han els 200 seients no renovats, tot i que són de tres tipus diferents (Complert, per ara [grogues] o en diferit [negres] i Lliga). Hi han doncs opcions de tria de seients per abonaments vàlids a partir de la temporada vinent, però que ja te l'assignen ara sense pagar la mitja anualitat. Per orientar-se una mica han preparat una taula on pots veure l'import total a pagar per zones de l'Estadi, que pot oscil·lar dels 450€ de la 3a graderia dels gols als 3.600€ de la 2a graderia de tribuna. 

Cal realitzar el pagament de la totalitat de l'import, sembla que no es pot fraccionar. Si no hi han localitats de les zones que t'interessen o que et pots permetre tens la opció de restar un any més en Llista d'Espera conservant la teva antiguitat. Avances les posicions que pertoquin restant dels primers pel proper procés de lliurament. Has de signar l'escrit de condicions manifestant que no estàs interessat en els abonaments disponibles i acceptant que en el proper procés quedes exclòs de la Llista d'Espera si no adquireixes cap abonament.

Pels que triïn obtenir ara ja l'abonament, una vegada triada la localitat i realitzat el corresponent pagament de les 3'5 anualitats, et lliuren físicament l'abonament, que serà operatiu a partir de l'1 gener. Així doncs el partit on el podran estrenar és el de la eliminatòria de Copa del Rei, si es passa ronda davant l'Hospitalet, o si no en el de Lliga davant el Betis. 

En menys de mitja hora es pot enllestir tot el procés i sortir amb l'abonament esperat des de fa vuit anys. 

FELICITATS!!! 

(actualitzat el 15/12/11 a les 14:15h)

Noticia del 14/12/2011 de BarçaTV i la web del club

7 comentaris:

  1. A mi em toca aquest dijous,15. Ja us explicaré.

    ResponElimina
  2. I finalment fan pagar tres anualitats a fons perdut? Perque la OAB va dir que serien 6 anualitats a pagar també pels de la llista d'espera.
    Potser en les proximes entregues de abonaments seràn 6 anualiats?
    Es una mica confus.

    ResponElimina
  3. Aquest matí he aconseguit el preuat abonament. Vuit anys d'espera, quasi m'emociono. A més he tingut la gran sort de triar un seient molt a prop dels meus pares. Tot ha estat fàcil, rapid i correcte. L'única pega que els he fet saber a l'OAB és l'obligació de pagar a l'acte (efectiu o tarjeta) per que t'assignin el seient. Estem parlant de molts diners i a priori no saps quant hauràs de pagar ja que desconeixes la zona. A la carta no es fa referència al fet del pagament immediat. Si portem 8 anys pagant la quota i esperant a canvi de no res penso que mereixem que se'ns doni la possibilitat de la domicialició bancària. Gràcies que la zona escollida era de les barates i la tarja de credit ha resistit la clatellada.

    Anònim, no crec que facin pagar 6 anualitats a la llista d'espera. Sempre han estat 3. Les 6 són pels canvis de nom entre no familiars, penso.

    Molta sort, Polo.

    Per cert, jo tenia el número 83 de la llista d'espera.

    ResponElimina
  4. Felicitats anónim i grácies per la informació. Jo tinc el número 117. Espero poder triar un lloc a un preu raonable i pagable. Demá a primera hora i sóc allá.

    ResponElimina
  5. Bon dia,
    Per fi tinc l'abonament. El proces ha estat tal qual deieu.
    En el meu cas he agafat un per a l'any vinent, baratet, havent de pagar ara 447 euros a fons perdut.
    Sort a la resta.

    ResponElimina
  6. Quina enveja (sana). Moltes felicitats. Ara que sou abonats, no us descuideu dels que encara restem penjats esperant la oportunitat. Felicitats!

    ResponElimina