dimecres, 21 de desembre del 2011

COM HA ANAT EL LLIURAMENT D'ABONAMENTS? CAP NOTICIA.

Ahir es va enllestir el procés de lliurament dels abonaments, uns 200 que s'havien retornat al Club finalitzada la renovació anual, als primers inscrits per ordre de la Llista d'Espera creada el 2003.

Per la tarda-vespre va haver-hi reunió de Junta Directiva i aquest migdia roda de premsa del Portaveu on s'ha parlat de molts temes d'imminent actualitat. No s'ha fet cap informació de com ha anat el procés, ni per declaració des de l'Àrea Social, ni per noticia a la web del club ni en mitjans de comunicació. 

Quants abonaments han estat finalment en total disponibles? Dos-cents ..., i quant escaig?

Quants inscrits no s'han presentat a recollir el seu abonament?

Quants inscrits han renunciat a recollir-lo i esperen el proper procés de lliurament d'abonaments per tenir una millor opció o estalviar per poder recollir-lo?

Els abonaments que han quedat són majoritàriament per la temporada 2012-13?

Si és així, es seguirà citant després de Festes als següents Inscrits per ordre de la Llista d'Espera d'Abonaments per oferir-lis els abonaments que no han estat recollit pels Inscrits que els precedien/eixen?

Que se'n farà sinó d'aquests abonaments? Sigui com sigui han d'anar a la Llista d'Espera, o no? 

Són respostes molt concretes i senzilles. 

La resta d'Inscrits que restem esperant n'agrairíem una explicació convincent per seguir confiant-ne en el procés i en la voluntat d'aquesta Directiva per arribar a desencallar-ho definitivament, si realment és aquesta la intenció.

2 comentaris:

  1. Fora bo que s'expliquessin aquests punts, ja que veig que la iniciativa de la Directiva de dinamitzar la llista pot morir d'èxit, si bé és cert que per primer cop en 8 anys, o d'oblit de nou, com sempre fins ara.
    President Rosell i molts dels seus membres de la Junta, es poden entendre els motius econòmics que argumenten per destinar tantes localitats a taquillatge, que el Club té compromisos, que la UEFA ..., però pensin que potser avui vostès no serien al comandament del Barça si els seus pares o avis no els haguessin pogut donar la possibilitat de disposar d'un abonament. Moltes persones de la llista estem volent donar aquesta oportunitat als nostres fills i filles, si us plau, tinguin aquest argument present a la seva llista de factors crítics d'èxit, val la pena que l'estadi compti amb sang jove, són el futur, els turistes només representen el present.
    Fins ara s'ha fet relativament bé, però si hi posen voluntat real de posar-hi remei, ho faran certament bé.

    ResponElimina
  2. Per què hi ha tantes reticències a donar totes les dades del procés?
    Per què no es fa una política per poder fer avançar de forma efectiva la llista d'espera?

    La meva felicitació a la junta per totes les iniciatives per possar en marxa la llista d'espera i el procés d'asignació d'abonaments, però al començament el Sr. Cardoner deia que un temps d'espera de 42 anys no era admisible...Segur que no es pot fer per escorsar-lo, o és que no hi ha voluntat real?

    Lluis, jo també tinc la il·lusió de que els meus fills puguim gaudir algun dia d'un abonament (per mi cada dia ho veig més complicat), però amb la situació actual crec que probablement els beneficiaris hauran de ser els nets :-(

    ResponElimina