dijous, 17 de maig del 2012

L'ABONAMENT SEIENT LLIURE: UNA BONA PROPOSTA, REFUSADA.

La informació que hem anat recollint, i que hem exposat en altres publicacions d'aquest bloc, ens han servit per plantejar una ocurrent proposta que se li va acudir a un company del grup (en Juan Antonio Ortega): l'Abonament Seient Lliure.

Es tractaria d'un abonament sense seient assignat, però si per zona (com els actuals paquets d'entrades). Pel mateix preu que un abonament complert es tindria opció a retirar una entrada de la zona corresponent les darreres 72h abans de cada partit, no abans. Quants més partits s'assistís, més sortiria a compte. Seria rendible a partir dels 6 o 8 partit, segons de la categoria que es tractessin. S'obtindria el mateix descompte que un abonat si s'asisteix a tots, pel que no pot haver-hi millor incentiu. Per fer-ho pràctic caldria poder gestionar-ho per internet, igual com si compressis una entrada (emprant per exemple un codi de descompte, en aquest cas del 100%). Així es facilitaria la utilització per socis de fora de l'Àrea Metropolitana, que no haurien de desplaçar-se dos cops per cada partit.

Amb un 12% de seients alliberats que no es venen de mitjana, són unes 6.600 entrades per partit, seria una manera d'ocupar-los, tot i que el Club no hi guanyaria res econòmicament. El soci abonat rebria la part proporcional que hauria pagat el soci amb l'Abonament Seient Lliure. Per evitar la especulació i revenda es podria provar primer amb els Inscrits a la Llista d'Espera d'Abonaments, per estendre-ho a la resta de socis si funcionés.

Ens sembla que és una bona idea i l'hem proposada al Club, però l'han refusada. Més no podem fer, aguantar i callar (i si volem anar asiduament al camp gastar-nos un "pastón" només amb un "fins a" de descompte).

5 comentaris:

  1. Pitjor encara és que no poguem tindre prioritat de compra per TOTS els partits a l'estadi.

    A sobre de que ens tenim que gastar un "paston" no tenint ni el seient garantit si no comprem el primer dia a primera hora i "barallant-nos" amb tot "el mundo mundial"...

    Ja que nosaltres no podem optar a "un abonament camp ple"...podriem demanar que ens facin un carnet diferenciat tipus "socis de segona", o similar...es pagaria cada any i et donaria dret a veure com el camp no s'omple al 100% mai...ni el dia del Madrid...

    Gràcies als companys per fer seva la proposta i traslladar-la a la junta!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La teva idea és molt bona, i ens va agradar a tothom. Altra cosa són els interessos del Club, i dels que els gestionen. Entenc que estiguis emprenyat.

      Elimina
    2. No estic emprenyat perque hagin refosat la proposta. Estic decegut perque en campanya van prometre mes facilitats per accedir a l'estadi al soci no abonat, i no soc capaç de veure cap mesura que vagi en aquest sentit, ans al contrari, cada vegada semble més complicat mantenir els descomptes i prioritats

      Elimina
  2. Interesant proposta imaginativa.

    Us han donat les raons per refusar-la?

    Podria ser que hi haguessin raons de suficient pes per no acceptar-la.

    De totes maneres, ja és un gran pas, que us hagin atés.

    Molta Sort i Salut

    ResponElimina
  3. Falta matissar certs punts operatius per tal d evitar revenda però en general la trobo encertada.

    No oblideu que el Barça comercialitza amb "agències de viatges" paquets grans d entrades per cada partit.Això és un calaix important al que ambdues parts no volen renunciar. En un club transparent no caldria demanar info, malauradament en el nostre no ens la facilitaran mai.

    ResponElimina