dijous, 3 de novembre del 2011

TRASPASSOS D'ABONAMENTS ENTRE NO-FAMILIARS

14/10/2010 Jordi Cardoner entrevistat per en Raül Llimós al Primer Toc de RAC1: "Dels abonaments que anaven all mercat paral·lel el 80% eren nous socis" (se'n feien en el mateix moment de realitzar el traspàs).
18/11/2010 INFOSOCISdigital: "En els darrers 7 anys, s’han alliberat de mitjana 225 localitats del Camp Nou per temporada i s’han fet 10.000 canvis de seients, el 50% entre familiars i el 50% entre nous socis". "Condicions actuals pel canvi de noms d'abonaments: entre familiars de primer i segon grau i socis amb més de cinc anys d'antiguitat o inscrits a la Llista d'Espera."
08/07/2011 Jordi Cardoner en Roda de Premsa de Balanç de l'Àrea Social: Traspassos d'abonaments temporada 2010-11: 1119 entre familiars i 779 entre no-familiars. Després de les mesures de novembre s'han traspassat només 264 abonaments entre no-familiars.

D'aquestes dades es pot deduïr que aquesta temporada han d'estar circulant uns 775 abonaments, 250 retornats al club i uns 525 que es traspasen entre no-familiars.

Creiem que, en un club on es fa bandera dels valors, caldria que bona part d'aquests abonaments traspassats, abans de circular pel mercat ocult, arribessin als socis que els estan esperant.

La Directiva actual va prendre fa un any mesures per intentar reconduir-ho, pero cal seguir avançant en aquest sentit. Les families barcelonistes han de poder gaudir dels seus abonaments, les que els tenen i les que desitgen tenir-ne.

7 comentaris:

  1. Entenc els traspassos familiars però no entenc els traspassos no-familiars on veies gent amb un 150.000 de soci amb abonament al camp.

    Tampoc entenc que s'hagi doblat el nombre d'anys a fons perdut (de 3 a 6) que va començar el 2003 en Jan per intentar recuperar l'economia del club. 6 anys a fons perdut són MOLTS diners (entre mil i sis mil euros depén de la zona on et toqui l'abonament) i si no et pots permetre la zona on has caigut aleshores has de pagar 3 temporades més a fons perdut per canvi de situació al camp. Si et negues a agafar l'abonament quan et pertoqui per llista aleshores perds la teva posició o pots esperar a la següent tongada d'alliberaments per veure si pots agafar un lloc més adient a les teves necesitats econòmiques?

    ResponElimina
  2. Està clar que s'ha d'exigir la màxima transparència a la junta. 250 abonaments és una xifra ridícula. El que ens han de deixar clar és on van a parar els seients que no tenen abonament assignat i tampoc surten a la venda, perquè almenys a mi, els números no em surten.

    Si aquesta junt vol fer gala de transparència (inclús fins a publicar a La Vanguardia factures de l'anterior junta), estem en lloc i el moment adequat per aclarir la situació actual dels abonaments de l'Estadi.

    ResponElimina
  3. Potser una bona idea a proposar-li a la junta és que l'abonat que es vulgui desfer del seu abonament li comuniqui al club,i que l'abonat pugui rebre una comissió de les 3 anualitats a fons perdut que ha de pagar el soci en llista d'espera. Evidentment aquesta mesura acompanyada de la prohibició de traspàs entre no familiars.

    ResponElimina
  4. Per fi he trobat un racó de calma i he podut entrar al blog...grande!!! Gràcies al Jordi per la seva tasca... Respecte el comentari del Pau, sempre he tribat un robo que estan a la llista d'espera et cobrin 3 temporades a fons perdut... és un robo!!! Ja fa molts anys (2003-2004) vaig queixar-me a l'OAB i em van dir que era per demostrar el teu compromís amb el Club... es va passar el Jan amb aquesta mesura... o la tenia que haver matitzat millor...

    ResponElimina
  5. ... i espero que amb la crisi que hi ha tinguin la decència ara que es posarà en marxa la llista d'espera que no ens cobrin aquestes tres temporades, màxim una!!!

    Alex Jimenez (no sabia com penjar el comentari al meu nom i no anònim!!!)

    ResponElimina
  6. Alex, pues si no t'agrada pagar TRES ANUALITATS... tranqui, per que son SIS ANUALITATS!!!! Mare meva! Es un abus!!! Estaria d'acord en que fossin tres pels de la llista i sis pels ilegals!! PEro sis també pels de la llista??!! Es aprofitar-se de la il·lusió i pretenre elititzar el club!

    ResponElimina
  7. Hola, sense ànims de crear pol·lèmica, només dir-vos que entenc la vostra situació, però que estaria bé entenguessiu la nostra (els que ja som socis i tenim abonament).
    Trobeu normal que després de 30 anys sent soci i tenint abonament no poguem fer amb el nostre seient el que nosaltres creiem just? quin sentit té? Amb les noves normes d'en Rossell ara només es poden donar entre familiars directes (ni tan sols cunyats), però què és això? Un club de Polo o què? jo pago cada any, des de fa més de 30 anys! Tinc dret a decidir què fer amb el meu abonament! Si prefereixo canviar de nom i q se'l quedi la caixera del super... jo hauria de poder decidir! Només faltaria!
    Per no parlar de les sis anualitats... quina forma d'enganyar al soci! per favor!

    Yves

    ResponElimina