diumenge, 27 de novembre del 2011

QUINA EXPECTATIVA TENEN ELS NO-ABONATS D'ACONSEGUIR ABONAMENT?

Situació actual del funcionament de la Llista d'Espera d'Abonaments al Camp Nou: ara ja funciona el procés de lliurament d'abonaments des del club al no-abonats que ho desitgin, després de dotze anys de no existir o estar totalment aturat. Ara bé, els passos que cal seguir per aconseguir-ne són els següents: 

1r. Inscriure't a la Llista d'Espera, només si ets soci (fer-se'n és una altra cosa) amb més de cinc anys d'edat i una antiguitat de dos anys. 

2n. Restar en Llista d'Espera mantenint ininterrompudament la condició de soci, estant sempre al corrent de pagament. Els primers de la Llista hi són des del 2003 i els que s'afegeixen ara tenen una expectativa d'espera de 33 anys. 

3r. Estar a la expectativa per, quan et toqui recollir-los, presentar-te presencialment a l'OAB amb un avis de només dues setmanes i amb un marge de temps de només 48h. Si no et presentes perds tot dret a rebre abonament. 

4t. Triar l'abonament que t'ofereixin, no està clar si la disponibilitat és gaire amplia, i si no l'acceptes, per que són de zones que no t'interessen o no pots pagar-les, perds l'antiguitat en la Llista d'Espera.


Els socis adinerats amb més de cinc anys d'antiguitat, però des d'aquest any res de nou-vinguts, poden adreçar-se al mercat ocult, o paral·lel, i comprar el dret al traspàs d'un abonament per uns bons milers d'euros i fer el tramit del traspàs entre no-familiars pagant sis anualitats a fons perdut.


És el que hi ha, si les successives Directives no ho canvien a pitjor (per que a millor no creiem que ho facin).

1 comentari:

  1. Doncs la veritat és que l'expectativa d'aconseguir un abonament a l'estadi cada cop és més baixa.
    Es segueix percebent que som la darrera prioritat del club. Donen terminis molt llargs als abonats que no paguen a l'hora, no persegueixen prou als que fan ús indegut dels abonaments (venda d'abonaments a preus desorbitats, lloguer sense alliberació de Seient lliure, revendes, i un llarg etc.). Tot això ho sap tothom i ho veu tothom, però el club no hi fa res, al contrari, premia als abonats que no paguen amb 4 mesos de prorroga i permetent que puguin veure 2 mesos de temporada sense haver passat per caixa. A qui l'enxampen fent revenda com molt li fan un amonestament de fins a 6 mesos (però no li prenen l'abonament). Permeten canvis de nom entre no familiars i hi apliquen 6 temporades a fons perdut (quina broma).
    Tot plegat un panorama que no fa ser gaire optimista.
    Penso que tot el que estan fent ara és per poder dir que han complert amb el que van dir a la campanya electoral, però la veritat, això que fan i res venen a ser la mateixa cosa. Fins que no prohibeixin el canvi de nom entre no familiars, explusin als abonats que facin mal ús dels seus abonaments, i fins que no retallin el periode de renovació d'abonaments per impagament, tot el que facin serà una pèsima gestió enfocada només a fer que sembli que ho estan movent, però la realitat en serà una de ben diferent.

    ResponElimina