diumenge, 6 de novembre del 2011

QUANTITAT D'ENTRADES A LA VENDA PER PARTIT

L'1 de setembre van sortir a la venda, tant pels socis com pel públic en general, les entrades per tot els partits programats al Camp Nou del que quedava de temporada. Si t'entretenies en comptar quantes entrades sortien a la venda per la web del club, per Servicaixa, no eren més de 2.000 (unes 1.900 de mitjana en els cinc partits triats).

14/10/2010 Jordi Cardoner entrevistat per en Raül Llimós al Primer Toc de RAC1: "Recompte seients del Camp Nou: 99.354, 584 més del que oficialment tenia com a registrats". "En aquests moments hem arribat en número d'abonaments a 86.000".


Al Camp Nou hi han doncs lliures, en principi, 13.354 localitats. Si es descompten les de la Llotja, la zona reservada darrera les banquetes, les de general per les aficions dels equips contraris i la 1a graderia baixa dels dos gols, en queden uns 9.300 seients.

Així cal comptar que unes 7.300 entrades són per grups (socis i penyes) que no s'han col·locat als gols, les que es retenen per cobrir les primeres peticions dels paquets d'entrades i les reservades a patrocinadors i compromisos.

Es poden tenir moltes opinions sobre l'ús i el repartiment que s'en fa de les localitats, però creiem que seria saludable que hi hagués una transparència real i anualment les Directives publiquèssin i expliquèssin aquests números. Si s'expliquen bé les coses tot es pot entendre, però si no tothom en dubta.

2 comentaris:

  1. El problema és que amb la manca de transparència el més fàcil és pensar malament, també diuen que si penses malament encertaràs. El que crec que ha de fer la junta és explicar a col.letius com el nostre el repartiment exacte de localitats, argumentats amb dades reals i demostrables. Un cop fet això fora bo que es comencesin a plantejar la reducció de localitats posades en mans de tour operadors amb la finalitat de satisfer les necessitats internes del club, o sigui la llarga (en tots els sentits) llista d'espera.

    ResponElimina
  2. Coincideixo amb el Lluís, una de les solucions més a curt termini que es podrien posar en marxa per reduir la llista d'espera seria el tema de les entrades als tours operadors, però tots sabem que no ho faran. Ho poden justificar desde un punt econòmic (sens dubte que així guanyen 10 vegades més que si abonessin aquestes localitats), i fins i tot en un aspecte més sentimental, ens diran que el Barça és un club universal, que tothom té dret a gaudir del seu fútbol, etc.

    ResponElimina