dimarts, 29 de novembre del 2011

LA HISTÒRIA DELS INVISIBLES ABONAMENTS MINVANTS

24/10/2011 Antoni Freixa en roda de premsa informant de la reunió de la Junta Directiva: "La Junta ha aprovat adjudicar aproximadament uns 250 abonaments a la Llista d'Espera -amb un marge d'un 10% a l'alça o a la baixa ja que encara no s'ha tancat el procediment-, que provenen dels abonaments que han quedat lliures per causa d'impagament".

05/11/2011 Jordi Cardoner entrevista per Francesc Perearnau al Mundo Deportivo: "Al final seran uns 250 els seients que s'assignaran als que estan en Llista d'Espera".

25/11/2011 Els primers de la Llista d'Espera d'Abonaments pel Camp Nou comencen a rebre per correu certificat una carta, datada el 23/12/2011, on se'ls informa com es farà el procés de lliurament i se'ls cista a l'OAB.

28/11/2011 Noticia  a la web del club: "El club assigna els primers 200 abonaments" informant de "la posada a disposició dels primers inscrits a la Llista d'Espera de la totalitat de seients recuperats en el darrer procés de renovació".

Caram! pel camí se'n van perdent d'abonaments. El 90% de 250 són 225, no? 200 ens són menys, encara que per pocs.

Per desgràcia estem parlant de números ridículs, només són 25, 50 o 75, però importants pels que porten més de vuit anys esperant. Si es partís de més de 800, com és la nostra esperança, no importaria tant, però aquests 25 són molt importants quan la expectativa era de que poguessin ser 275. 

El club n'informa tard i difusament, els gerents aquest cop ja no ens han tornat cap resposta i la premsa ens obvia una i altra vegada (excepte un parell d'indirectes excepcions). Dels abonaments doncs no se'n pot parlar.

Estem doncs davant una feina titànica i que sembla que només es farà una mica de forat en quan les coses no rutllin tan bé i hagi combulsió social o a la propera campanya electoral quan algú dels que opti a la Presidència necessiti agafar terreny i en parli. 

6 comentaris:

  1. Potser els regalen a les empreses de reventa d'entrades?

    Visitar els següents enllaços, al primer veure la part de l'entrevista on el President del FC Barcelona diu que és accionista minoritari de l'empresa VIAGOGO.

    http://www.expansion.com/2010/01/19/empresas/1263940175.html?a=68891f616e07fae373b44613a4e8c3a9&t=1322582986

    http://www.racoblaugrana.com/noticies-barca/oda-a-sandro-rosell-la-transparencia-i-viagogo/

    http://www.racoblaugrana.com/noticies-barca/sandro-rosell-te-el-5-d%C2%B4una-empresa-que-reven-entrades-del-barca-madrid/

    http://www.viagogo.es/Entradas-Deportes/Futbol

    ResponElimina
  2. Ja veus i si rasquem i rasquem no vulgueu saber el que arribariem a descubrir!!!

    ResponElimina
  3. Però com és possible? i això el club no ho sap, oi? però ara que ho saben segur que actuaran, oi? Fi de l'acudit.

    ResponElimina
  4. El que és fort és que des de aquest any els de la llista d'espera hauràn de pagar SIS ANUALITATS a fons pedut el primer cop que aconsegueixin un abonament. Si, no és només que la gent que usa el mercat paralel hagi de pagar SIS anualitat... no,no, són tots els nous abonaments que es facin!!! (aixó no s'ha explicat). També els legals, els de la llista d'espera. L'unica excepció serà el traspas entre familiars, que seguiran pagant tres.
    Ho trovo indignant. ELs traspassaments legals (de la llista d'espera) haurien de pagar TRES anualitats, seria la manera de combatre el mercap paralel. SIno, no fem res. Ho podeu consultar a la pagina del club.

    ResponElimina
  5. Que fort lo de viagogo. Acavo d'entar-hi i es escandalòs!
    Els preus son 10 cops el que valen a taquilles. A general de 85 EUR pasen a costar 800EUr.

    SI Rosell es cofundador d'una web de reventa d'entrades/carnets de socis, si rosell mentre era directiu feia negoci amb la reventa, o ara si és que encara té el 5% de les accions, com voleu que algú es cregui que farà algo amb el mercat paralel!!

    Pero si el mercat paralel és ell mateix!!

    I està clar que son entrades de socis i de socis-abonats, per que el club encara no ha posat a la venda entrades, oi?

    Quin frau... em sento moralment estafat.

    Comproveu l'artat "vender entradas" . La frase que s'hi pot llegir ho diu tot:

    "Gane dinero con las entradas que le sobren
    Llegue a millones de compradores potenciales en el mercado de entradas más grande de Europa"

    ResponElimina
  6. Aquesta és la primera cosa que s'hauria de canviar perque la llista avances...Com es vol que un abonat retorni el abonament si pot "fer negoci"?

    ResponElimina