dimarts, 22 de novembre del 2011

ANEM CREIXENT, SEGUIREM INSISTINT.

13/04/2011 Es crea el grup al Facebook de "Seguiment de la Llista d'Espera d'Abonaments pel Camp Nou". Actualment té 109 membres, amb uns 82 inscrits a la Llista d'Espera, 36 dels quals ens relacionem activament en el grup tancat d'"Inscrits a la Llista d'Espera d'Abonaments". També emprem el Twitter i el Google+ i hem creat aquest bloc. Alguns dels membres comencen a fer trobades al Mini-estadi en els partits del filial.

16/09/2011 Tres representants del grup s'entrevisten amb el Síndic del Soci. Acull l'escrit que li vam fer arribar, al no rebre resposta en dues setmanes de l'OAB, i ens orienta sobre la millor manera d'adreçar les nostres peticions. Coincideix en que s'ha de publicar la Llista d'Espera d'Abonaments, com després va exposar en la seva desapercebuda intervenció a la Assemblea. 

18/10/2011 Tres representants del grup s'entrevisten amb el Director de l'Àrea Social i la Cap de l'OAB. Ens permet exposar les queixes i propostes que els havíem enviat per escrit i rebre informació dels temes relacionats. Moltes coses que se'ns va explicar, com la nova web, la ubicació del nou blaugrana, etc. s'han anat difonent i publicant durant aquestes setmanes.

22/11/2011 Des del grup d'inscrits hem adreçat un escrit a la Directiva demanant, en primer lloc, que la Llista d'Espera d'Abonaments sigui publica i proposant mesures per la re-circulació dels abonaments. Arran d'un intens proces d'aportació d'idees i debat, hem concretat una sèrie de mesures, raonables i assolibles, fonamentades amb el que s'ha exposat en aquest bloc.

Ara és moment que sopessin les nostres peticions per adoptar-les els propers mesos, o d'altres de similars. És potestat i feina de la Directiva fer-ho, però nosaltres seguirem discutint, movent-nos i lluitant pel que considerem just i profitós pel nostre club.

2 comentaris:

  1. Des de que vaig descobrir el grup de Facebook fins ara hi ha hagut molts canvis, i tots bons. Quan em vaig afegir pensava que era un lloc on més socis sense abonament i apuntats a la llista compartiriem sensacions i preocupacions. M'equivocava. Hem anat treballant i aconseguint que si més no, persones representatives del Club ens escoltin. Penso que ho han fet perquè tenim coses positives a dir i compartir amb ells. Hem de seguir en la línia i a poder ser creixent en nombre de membres. Qui encara no ens conegui, jo li recomanaría que contactès, veurà que som bastants i amb certa activitat. Us esperem.

    ResponElimina
  2. Animeu-vos al grup del facebook, entre tots farem pinya i podrem fer que la llista avanci més ràpidament

    ResponElimina