dimarts, 17 de febrer del 2015

MÉS DE DEU ANYS ESPERANT, PER ANAR-TE A GENERAL

El procés aquest any de lliurament d'abonaments als/les inscrits/es ha arribat avui a un punt en que, sense haver arribat a la meitat dels/les
convocats/des, els que hi vagin a partir d'ara (que esperen des de l'estiu de 2005) només poden triar entre uns pocs abonaments complerts a general de 3a graderia (des d'aquesta temporada re-anomenada com a 4a graderia). O han de renunciar obligatòriament a la Champions, per sempre, per triar algunes altres zones de l'estadi. Quan aquests/es socis/es es van inscriure a la llista no existia la opció que els/les abonats/des poguessin renunciar-hi, en el seu cas temporada a temporada, reduint la quota un 25%. Només entre el 30 i el 40% dels 1038 abonaments oferts aquest any pel Club inclouen tots els partits disputats a l'estadi cada temporada. Si no agafes res ja no tens opció de conservar un any més l'antiguitat per optar a millors opcions el vinent.

Preus dels abonaments Complerts i de Lliga
Com vam recollir en aquest blog, durant la campanya del referèndum pel projecte de reforma del Camp Nou, creiem que la estratègia d'aquesta Directiva és fer migrar els abonats cap a 3a graderia per deixar lliure la 1a graderia i tribuna (curiosament en aquest lliurament les zones per les que no hi havia cap abonament disponible des del començament). O sigui, arraconar als/les abonats/des a les zones de l'estadi menys apetitoses per altres usos com els patrocinadors, tour-operadors, etc.

El procés de lliurament no s'ha explicat amb detall. En el nostre grup de facebook, Seguiment de la Llista d'Espera d'Abonaments, les opinions que hi aboquen els/les "afortunats/des" no són de joia desaforada, més bé crítics (algú ha descobert ara que les tres anualitats que es paguen no són avançades, 
com va fer en Nuñez en l'ampliació de la 3a graderia, sinó que són a fons perdut). Per això sobta la propagandística notícia a la plana d'internet del Clubcom si tot fos flors, violes i música celestial quan vas a recollir un dels abonaments, donat que només en detecten il·lusió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada