divendres, 6 de febrer del 2015

CANVIS EN EL LLIURAMENT DE NOUS ABONAMENTS ALS/LES INSCRITS/ES

El Vicepresident Jordi Cardoner va informar en roda de premsa el dimarts 27 de gener, més tard cada any, de les decisions preses en l'Àrea Social a la reunió de Junta del dia abans.
Enmig d'unes setmanes força atrafegades, d'esdeveniments e informacions, i amb una sèrie de mesures clarament electoralistes, amb "fair play", cal agrair que es dediquin 1.038 abonaments a la Llista d'Espera. 
Amb una mitjana els tres anys anteriors d'uns 225 abonaments per any, aquesta quantitat és significativa, però inferior a les expectatives que es van crear quan fa anys va començar el procés d'actualització del Cens.

El lliurament comença aquests dies i s'allargarà fins a final de mes. Així doncs l'actualització del número d'ordre no es farà fins al mes vinent.
No s'han donat detalls del procés, tot i que en la carta i correu electrònic que han rebut els/les afortunats/des s'indica que, a diferència dels anys anteriors, no el podran gaudir directament des de la segona volta d'aquesta temporada (pagant la meitat de l'anualitat).
Per altra banda, sembla que s'eliminarà la opció de, si no vas poder recollir-ne un l'any passat, puguis rebutjar agafar un dels abonaments disponibles i prorrogar l'antiguitat en la llista per un any més.

No s'ha donat informació del tipus d'abonaments que són, si Complerts (per tots els partits) o de Lliga/Copa (sense incloure els partits de Champions). Els abonats antics van poder triar renunciar als partits de Champions, amb una reducció de preu, però recuperant-los cada temporada. Així doncs, per què els nous abonats no poden fer-ho? Una part important dels nous abonaments són directament reduïts, amb el que els/les inscrits han de renunciar-hi obligats davant l'amenaça de quedar-se sense cap, després d'haver esperant uns deu anys, donat que aleshores queden fora de la Llista d'Espera. Se'ls dona doncs un tracte diferent pel fet de ser Inscrits/es en comptes d'abonats/des.

Des del nostre grup volem demanar:
- que tots el abonaments oferts siguin Complerts, i sigui l'inscrit/ta qui decideixi aleshores si vol renunciar a la Champions;
- que els/les inscrits/es citats per primera vegada puguin restar un any a la Llista conservant l'antiguitat si no agafen cap dels abonaments disponibles quan els toqui;
- que els nous abonats/des el puguin gaudir directament aquesta temporada pagant la part proporcional d'abonament que toqui.

Anem a remolc i no tenim gaire clar que ens facin cas, però ens ajudeu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada