dimecres, 27 de novembre del 2013

CRONOLOGIA DE LES ACTUACIONS DEL GRUP (PER SI INTERESSA A ALGÚ)

14/04/11 Creació del grup de facebook Seguiment de la Llista d'Espera d'Abonaments al Camp Nou

07/09/11 Escrit enviat al Club (subscrit per 16 socis/es) on, entre d'altres coses, es demana que la Llista d'Espera d'Abonaments sigui pública (per clau de soci i ordre d'antiguitat).

16/09/11 Reunió de tres portaveus del grup amb el Síndic del Soci.

18/10/11 Reunió de tres portaveus del grup amb el Director de l'Àrea Social, Pere Jansà, per parlar del primer escrit adreçat al club.

22/11/11 Escrit enviat al Club (subscrit per 27 socis/es) amb diferents propostes per agilitzar i dinamitzar la utilització dels abonaments i la regeneració dels abonats/des.

13/04/12 Escrit enviat al Club (subscrit per 56 socis/es) on es proposava la creació d'un abonament, de les darreres 72h o Seient Lliure, per afavorir l'accés dels no-abonats/des a l'estadi i augmentar-ne la ocupació/assistència sense afectar-ne els ingressos.

16/05/12 Reunió de dos portaveus del grup amb el Director de l'Àrea Social, Pere Jansà, per parlar de les propostes adreçades en els dos darrers escrits i especialment de l'Abonament Seient Lliure.

27/11/12 Sol·licitud a la Directiva (subscrita per 98 socis/es) demanant que anualment es lliurin 700 abonaments als inscrits, per evitar que el temps d'espera superi gaire més enllà dels 10 anys i que els que quedin primers en acabar l'actual mandat no tinguin una antiguitat gaire superior a aquest.

11/01/13 Reunió de dos portaveus del grup amb el Vicepresident de l'Àrea Social, Jordi Cardoner, i el Director de l'Àrea Social, Pere Jansà.

26/11/13  Escrit enviat al Club (subscrit per 43 socis/es) on es manifesten les opinions de com s'està realitzant l'actualització del cens i de queixa sobre la suposada butlla que s'ha aplicat als abonats/des irregulars.

La nostra iniciativa no ha aconseguit la rellevància que ens hauria agradat ni el cas que creiem just i, ara que sembla que arriben temps més convulsos, no ens interessa pas barrejar-nos en cap situació que se'n pugui aprofitar. 
Som un grup de socis/es anònims/es que no teníem cap vincle fins arribar al grup. No hem tingut padrins, tampoc en volíem, però pensem que hi ha hagut poc ressò de la nostra tasca. No deixarem de fer el seguiment de la informació que ens interessa, però ja no cal que la compartim donat que hi ha ben pocs socis/es, i menys periodistes, interessats/des en nosaltres. Qui vulgui ja sap on trobar-nos, però que no ens demanin gaires coses (ara ja és tard). 

Seguirem esperant unes quantes dècades per veure si arribem mai a ser abonats/des (o traint els nostres valors en comprarem algun en el mercat ocult o ens n'apropiarem del primer que veiem passar volant, però sense anar-ho a regularitzar al club, que sembla que és el que funciona).

Els propers anys ja poden esbatussar-se i esbudellar-se tots el "ismes" entre ells, amb la atenta mirada de la premsa "rosa" esportiva, fins arribar a les properes eleccions per fer aleshores demagògia dels temes que ens importen als socis/es.

1 comentari:

  1. acabo d'arribar per primera vegada a aquest blog, estic a la lista d'espera desde fa 10anys.
    obviament m'acabo d'enterar ara (en la teva darrera entrada) de la mafia que s'ha fet amb el cens. si encara estigués a temps de subscriurem al teu escrit ho faria.
    Trobo vergonyós la manera com s'està duent el tema.
    però ben mirat, és sabut per tots que el seient a l'estadi són una pura mafia, i al club ja li interessa.
    sense anar nés lluny, el nostre president és el més mafiós de tots.
    Em fa molta rabia tot el que he llegit sobre el tema, però m'ho esperava.
    Gràcies per tota la mobilització que heu fet aquets anys!
    de debò que no sabia res d'aquesta web i aquest moviment.
    de ben segur que anirè visitant la pàgina gràcies a que la casualitat m'ha portat aquí.
    salut i gracies companys

    ResponElimina