divendres, 15 de novembre del 2013

ELS INSCRITS I LA BUTLLA DE L'ACTUALITZACIÓ DEL CENS

ESCRIT PER ENVIAR AL CLUB RESPECTE ALS "NOUS" ABONATS PER L'ACTUALITACIÓ DEL CENS.
Els inscrits en Llista d’Espera d’Abonaments estem totalment decebuts per l’allargament un any més del marge per actualitzar presencialment la condició de soci. Però ens ha indignat molt més que els darrers mesos la Directiva aprovés, apliqués i després informés, que permetia la regularització de nous abonats, fins i tot sense ser socis, que només han demostrat haver pagat l’abonament que disposaven irregularment sense seguir la normativa que es venia aplicant des del Club. Com a barcelonistes i gent assenyada i respectuosa ens sentim estafats. No entrarem en una competició de sentiment barcelonista, però justificar-ho així, per davant nostre, com ha fet la Directiva és indecent. El primer de la Llista d’Espera és un soci que porta deu anys pagant anualment la quota de soci, uns 1.500€ acumulats, i els darrers tres s’ha ratificant presencialment (sense pròrrogues) com ha obligat la Directiva. I ara ha de veure com li passen per davant milers d’afeccionats que, en el millors dels casos per oportunisme o amiguisme, han disposat d’un abonament sense regularitzar la seva situació com calia durant anys, i que fins i tot ara han gaudit d’una butlla que no té comparació amb cap tracte rebut pels no-abonats.

Les promeses electorals són per acomplir-les i, sense entrar en els detalls o els matisos, no creiem que en aquests tres anys se’ns hagi tingut prou en compte ni hagin aplicat suficient transparència en tot els afers que envolten els abonaments i el taquillatge. Regularitzar el funcionament de la Llista d’Espera i haver-hi destinat 364 abonaments en tres anys és insuficient per un col·lectiu que pot arribar als 10.000 socis/es.

Estem interessats en que manifestin quants abonaments no renovats ordinàriament assignaran aquest hivern als primers inscrits quan es tanqui el procés anual de renovació i el de ratificació en llista d’espera.

SI ELS VOLS SUBSCRIURE ADREÇAT A
esperantabonamentfcb@gmail.com
(només caldrà que indiquis el teu número de soci del 2013, que caduca al gener)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada