dijous, 7 de novembre del 2013

CALDRÀ AGAFAR EL PONT AERI ALS JUTJATS PER SER ABONAT?

El Barcelonisme, com en molts d'altres casos, viu de tòpics. Sovint es senten queixes per la excessiva judicialització del Club per demandes entre diferents implicats en els diversos "ismes" que orbiten al voltant de Can Barça. Un altra constant és la teoria de vasos comunicats per la que les crisis esportives flueixen entre Barcelona i Madrid pel pont aeri.

Com a Barcelonistes, i socis, ens sorprèn doncs conèixer la resolució que ha obtés un soci merengue per que portava quatre anys esperant un abonament en llista d'espera i considerava que la entitat no l'havia respectat. Al final n'haurà d'haver esperat deu anys,  però l'ha aconseguit (amb imdemnització i tot).

http://iusport.com/not/845/tres_socios_ganan_un_juicio_al_real_madrid_por_denegacion_de_abonos

I ens preocupa que algun soci, que actualment pot portar fins a nou anys en llista d'espera d'abonaments, hagi d'arribar a denunciar al club als jutjats per rebre'n un.

No ajuda el fet que, com portem demanant des de fa tres anys, la llista d'espera no sigui pública. Tampoc que, havent establert els darrers anys mesures molt restrictives per fer-se soci o traspassar abonaments, amb l'actualització del cens que es va tancar la setmana passada, ara el Club hagi permès una butlla pels que disposin d'un abonament sense ser-ne el titular o ni tan sols soci.

Quants nous abonats s'han acceptat amb l'actualització del cens?
Quants abonaments es retornaran al club d'abonats que no han actualitzat la seva condició de soci?
Quants abonaments es lliuraran aquest desembre als Inscrits en Llista d'Espera?

2 comentaris:

  1. Vist lo vist a lo millor hauríem d'agafar el pont aeri i presentar demanda...

    ResponElimina
  2. Hola, en espera desde el 30/05/2006. Uns 1400 socis davant meu aprox. Confio i espero que hi hagi purga despres del proces de "Cens" i s'alliberin localitats...Es cert que et demanen dues anualitats a fons perdut?? A sant de que?? Es una vergonya. Com funciona quan et criden? Jo no vaig demanar cap zona en especial? Puc triar?? O em tindre que conformar amb el seient que m' ofereixin?? Mersi

    ResponElimina