divendres, 11 de gener de 2013

2n LLIURAMENT D'ABONAMENTS ALS INSCRITS EN LLISTA D'ESPERA

Aquesta setmana han estat citats els primers 161 inscrits en Llista d'Espera per recollir els abonaments. Per la informació que ens ha anat arribant:

Ens ha agrada que el procés segueix un ordre lògic, tancat el termini de ratificació i el lliurament dels abonaments als primers inscrits, s'actualitza la Llista.

Ens ha agradat que s'informés des del Club, amb una notícia directament a la plana d'internet, de quin procés es seguirà pel lliurament d'abonaments i actualització del número d'ordre, que es podrà consultar l'11 de febrer. 

Ens ha agradat que, després del primer lliurament de la temporada passada,  aquesta Directiva hagi tornat a destinar un paquet d'abonaments per lliurar-los als inscrits que els esperen. 

No ens ha agradat que la quantitat d'abonaments destinats anualment pels Inscrits de la Llista d'Espera sigui tant petita, després d'haver demanat a la Directiva que fos anualment superior als 700 abonaments.

Ens ha agradat que hi haguessin seients disponibles per tot el Camp Nou per que els inscrits pugessin triar, en la mesura del seu ordre, els que els agradaven més.

No ens ha agradat que l'elecció de seient estigués restringit només als seients d'abonaments retornats al Club l'any passat. En el moment de la temporada que es realitza, previ a la millora de localitats dels abonats i quan encara no es deu d'haver tancat els paquets de seients reservats pels tour-operadors, els socis haurien de poder triar entre tots els seients que no tenen abonat assignat.

Ens ha agradat que hi hagi més proporció d'abonaments de tipus Complert, respecte als de només Lliga/Copa (que treuen a l'abonat la opció de convertir-lo mai en Complert). 

Esperem poder exposar-li això, i tot el que hem anat recollint aquests mesos en aquest bloc, al Vicepresident de l'Àrea Social en la reunió que tenim acordada per aquesta tarda.

1 comentari: