dimecres, 5 de setembre de 2012

ENTRADES DE GENERAL, PAQUETS I ... UI!!!


“Benvinguts al Futbol Club Barcelona. L’abonament de la temporada 2011-12 serà vàlid fins el 30 de setembre”. Portem unes setmanes sentint aquesta cantarella quan truquem a l’OAB per demanar informació sobre els paquets d’entrades per aquesta temporada.  
Les entrades van sortir a la venda el 26 de juliol, la temporada passada van sortir l’1 de setembre i els paquets el dia 7. 
Finalment s'ha publicat a la plana d'internet del Club que avui surten a la venda els "pack" d'entrades, pels no-abonats, quan poques hores abans, telefònicament a l'OAB, no en sabíen res. El públic general podrà adquirir-los en una setmana.


Els abonaments, o paquets, d’entrades (x3 i x6) pels socis no-abonats, i també després pel públic en general, van aparèixer el novembre del 2003 dins dels avantatges de tenir carnet de soci, que no pas abonament (no ho confonguem), de la campanya el Gran Repte que va endegar la nova Directiva liderada per en Joan Laporta.
En aquell moment va desaparèixer la opció dels socis no-abonats d’anar cada partit a recollir una entrada de General. 500 socis, de les poques desenes de milers que no eren abonats, feien ús d’aquest dret.
Més endavant es va tenir també la opció de paquets x9, i la temporada passada fins i tot el x12 amb el que assolies un descompte total de fins al 55% real (no el publicitat 57%) si es triaven tots els partits de més categoria. 
Dins dels avantatges del Gran Repte, el socis no-abonats també van arribar a tenir preferència de compra d’entrades fins a dues setmanes abans de cada partit, només amb el descompte del 20%. Les darreres temporades s’havia reduït a un període inicial de prioritat pels no-abonats de dues setmanes al setembre. Amb la Directiva d’en Rosell va baixar a una setmana, desapareixent la temporada passada.

Així doncs, després de set anys de mandat d’en Laporta i dos d’en Rosell, cada temporada tenim la sensació d'estar a punt que desapareguin els avantatges pels socis no-abonats. Només ens queda el descompte del 20% en la primera entrada que podem adquirir, quan en dos anys han apujat els preus de les entrades en un 23% acumulat.
L’un per l’altre els socis no-abonats passen a ser socis sense gairebé cap mena d’avantatge davant el públic general, quan de mitjana hi ha 20.000 seients buits cada partit al Camp Nou.

“Tractarem que els socis sense seient puguin accedir de forma prioritària a més entrades i a més descomptes.” (Programa electoral de la candidatura d’en Sandro Rosell.

[P.D.: tot i que han sortit tard, cal felicitar a aquesta Directiva per que es milloren una mica els descomptes, especialment pel públic general, i hi han paquets disponibles per les zones centrals o premium de 1a graderia de tribuna i 1a i 2a graderia de lateral. Cal remarcar que la disminució relativa de descomptes dels no-abonats respecte el públic general és una nova pèrdua dels avantatges de ser soci.]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada