dimecres, 12 de setembre de 2012

CAMPANYA PELS 700 ABONAMENTS ANUALS PELS INSCRITS

Campanya per que els socis, abonats o no, demanem col·lectivament al Club que en cadascun dels propers quatre anys es lliurin com a mínim 700 abonaments als Inscrits a la Llista d’Espera. 

El nostre grup, sorgit de les xarxes socials, porta més d’un any lluitant pels avantatges i descomptes pels no-abonats i per que funcioni la Llista d’Espera d’Abonaments. Hem fet arribar les nostres queixes i propostes al Club, entrevistant-nos dues vegades amb els gestors de l’Àrea Social. Ens han donat molt bon tracte, però ni ens han proporcionat la informació que demanàvem, que creiem que ha de ser pública o com a mínim de lliure accés als socis, ni han adoptat cap de les propostes que els adreçàvem.
Creiem que hem ajudat a aconseguir algunes coses, com mantenir un any la inscripció a la Llista d’Espera, si no es recull algun dels abonaments disponibles, i que les darreres dues temporades hagin sortit a la venda els paquets d’entrades.
Tot i que hem estat amb contacte amb el Síndic del Soci, descartem adreçar-li qualsevol queixa, després d’ haver tractat directament amb el Club.
La nostra activitat es pot resseguir en aquest bloc Esperant Abonament FCB.

Estudiat el comportament de la disponibilitat de la venda de les entrades pels partits al Camp Nou, veiem que no és possible treure’n l’aigua clara. Tant se’n dona que aquesta o anteriors Directives hagin anat reduït el nombre d’abonats, dels 95.000 de 1999 als hipotètics 86.000 actuals, i que sembla que es vulgui seguir reduint fins arribar al 60% de l’aforament, com tenen altres grans clubs europeus, indica la UEFA o recomanen els especialistes en gestió esportiva.
Així doncs, els socis no-abonats no tenim una prioritat real per comprar les entrades disponibles, donat que els 10.000 seients lliures es dediquen majoritàriament a altres usos. Poc més d’un miler d’entrades es destinen a taquillatge pels canals oficials, on fins i tot es va perdre la temporada passada la setmana de prioritat de compra pels socis no-abonats. Les darreres dues temporades la disponibilitat dels seient alliberats també ha estat en molts casos dubtosa. En comptes de sortir a la venda gradualment a mesura que s’alliberen, sovint s’han abocat massivament tot just abans d’exhaurir-se el període de prioritat pels socis no-abonats, o les darreres 48h abans dels partit.
Els descomptes pels socis no-abonats cada vegada són menors, no augmenten gens (un 20% fix les darreres temporades) davant les importants pujades anuals dels preus de les entrades (un 15% de mitjana aquesta temporada, i un 7% la temporada anterior, o sigui un 23% acumulat en dos anys).
I ningú es queixa, premsa inclosa.
És per això que endeguem una campanya per que els socis, abonats o no, demanem col·lectivament al Club que cadascun dels propers quatre anys es lliuri com a mínim 700 abonaments als Inscrits a la Llista d’Espera. Creiem que és un nombre assolible i saludable, per que el temps en Llista d’Espera no vagi més enllà de 10 anys. Volem enviar aquesta petició abans del previsible segon lliurament d’abonaments als Inscrits, que potser es fa entre desembre i gener, quan s’hagi enllestit el procés en curs de renovació d’abonaments. Si ho demanem un nombre important de socis, segur que ho podem  aconseguir.
Les dificultats per organitzar gestionar una captació de signatures, i l’origen del nostre grup a les xarxes socials, fa que ho convoquem electrònicament.
Quan veiem que hem assolit totes les adhesions possibles enviarem aquest text a l’OAB indicant al peu de l’escrit el nom, cognoms i número de soci de tothom que es vulgui afegir. S’enviarà amb còpia a l’adreça de correu electrònic que cadascú ens indiqui, amb còpia oculta. Qui vulgui ho pot fer directament, fent-nos arribar còpia per poder comptabilitzar-ho. Donat que el número de soci s’actualitzarà pocs mesos després no considerem que tractem dades confidencials, són les mateixes que publica el Club a la plana d’internet per informar dels afortunats ens sortejos de Llotja Oberta, Camp Ple, etc., altra cosa seria la clau de soci que és personal e invariable, però una vegada enviat esborrarem qualsevol llistat que se’n pugui derivar.
Qui es vulgui afegir pot enviar-nos les seves dades, o còpia del correu, a l’adreça esperantabonamentfcb@gmail.com.

Moltes gràcies, i visca el Barça!!!
P.D.: no anem en contra ni a favor de res ni de ningú, només del que reclamem, no volem enfrontaments ni escissions, només volem que es faci el que ens han promès i és just.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada