dissabte, 7 de gener del 2012

TANCANT EL 1r LLIURAMENT D'ABONAMENTS I EL 2n PROCÉS DE RATIFICACIÓ

Avui finalitza el termini per que els inscrits a la Llista d'Espera d'Abonaments ratifiqui personalment a l'OAB que encara volen optar a rebre'n un des del Club, el període es va iniciar el 15 d'octubre. Hem de suposar que, com es va fer en l'anterior que va finalitzar el 28 de febrer, s'actualitzi el número d'ordre aquesta setmana vinent. Els inscrits podrem veure com canvía, després de deu mesos inalterat. També es sabrà quin volum d'inscrits no han ratificat la seva condició, que en el primer procés van ser el 36%. 

La Llista d'Espera d'Abonaments al Camp Nou ha tingut un increment del 28% en aquests dotzes mesos arribant a finals de novembre a 8.480 inscrits. Ha augmentat doncs força el ritme d'inscripcions, després de l'alentiment que havia sofert els darrers tres anys. L'objectiu pensem que no ha de ser que es produeixi un ritme cíclic d'altes i baixes en la Llista d'Espera, si no que vagi avançant per la capçalera a un ritme raonable. Als que persistim ens pot anar bé que hi hagi baixes per davant, que potser després es re-inscriuen per darrera, però trobem que el realment important és que les actuacions que es duran a terme aquest any de regularització del cens serveixin per augmentar el nombre d'abonaments que es lliurin a final d'any a la Llista d'Espera, abans de destinar-los a altres usos. 

Ens han informat des del Club, responent als nostres dubtes, que un 19% dels Inscrits citats al desembre per recollir abonament han declinat agafar-lo, optant per seguir esperant fins al proper procés de lliurament. Sembla que ara s'ha procedit a convocar als següents inscrits de la Llista per optar a recollir-los. 

Bé per aquesta Directiva i els actuals Gerents del Club!!!
Desitgem que segueixin en aquesta línia. No ens agrada veure com es revenen entrades per l'entrenament obert de Reis a 12€, ni ens agrada veure com tot just després del sorteig de vuitens de la Champions League hi havia a la venda un munt d'entrades a Viagogo, però enlloc més, del partit del Camp Nou contra el Leverkusen (algunes al preu de tot l'abonament anual). Però sabem que si es segueix treballant en aquest sentit tot arribarà, i tindrem un Club millor dia a dia: democràtic, sostenible, solidari, just i net.

2 comentaris:

  1. Sento contradir la teva última frase: "...sabem que si es segueix treballant en aquest sentit tot arribarà, i tindrem un Club millor dia a dia: democràtic, sostenible, solidari, just i net.".
    Essent el senyor Sandro Rosell accionista i propietari d'un 5% de VIAGOGO.COM tu creus que això arribarà? Com és que ningú se'n fa ressó? I a més a més, ho va publicitar ell mateix!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Àngel, hi han presidents bon i dolents, però no crec que hi hagi cap de perfecte. Ens queden quatre anys i mig per valorar la feina d'aquest Directiva i, si com a mínim aconsegueixen proporcionar abonaments als tots els que estavem inscrits a la Llista d'Espera abans que ells arribessin al Club, crec que serà meritori.
      La pèrdua massiva de seients per tour-operadors no s'ha produït ara, i si al gruix dels abonats no els preocupa que es redueixi la seva proporció sobre la capacitat del Camp Nou, poc poden fer els nou-vinguts.

      Elimina