dijous, 12 de gener del 2012

ACTUALITZAT L'ORDRE DE LA LLISTA D'ESPERA EL 11/01/2012

El primer procés de ratificació de la Llista d’Espera d’Abonaments al Camp Nou, pel que es feia públic per primera vegada la posició per ordre d’inscripció des de la seva creació, es va iniciar el 22 de novembre de 2010, informant als inscrits per correu electrònic amb un InfoSocis quatre dies abans i amb un comunicat a la web del Club. Es va tancar el 28 de febrer de 2011 de manera que tot just l’endemà, l'1 de març, prèvia divulgació en els mitjans de comunicació amb entrevistes al Vicepresident de l'Àrea Social, Jordi Cardoner, notícies em premsa i comunicat oficial a la web del Club, els inscrits van poder consultar el seu número d'ordre.
El segon procés de ratificació es va obrir des del 15 d’octubre del 2011 i fins el 7 de gener de 2012. Als inscrits se’ls va informar amb un InfoSocis per correu electrònic, però sense cap altra comunicació.
Pel seguiment que fèiem vam observar que l’ordre es va actualitzar dimarts 11 de gener, sense cap comunicat o noticia oficial del Club.
Enllaç: Consulta del número d'inscripció a la Llista d'Espera
Només el periodista de Mundo Deportivo Francesc Perearnau en va donar informació en un article publicat el mateix dia.

Els primers 208 inscrits de la Llista d’Espera van rebre a finals de novembre una carta per correu certificat on se’ls citava successivament entre el 12 i el 20 de desembre per recollir el seu abonament d’entre els disponibles que no s’havien renovat aquesta temporada. Assabentats que alguns no els recollien, acollint-se a la opció d’esperar un any més conservant la seva antiguitat, vam preguntar al Club quants renunciaven i que se’n faria amb aquests abonaments. La darrera resposta que vam rebre, el 5 de gener, ens informava que havien citat als següents 39 inscrits de la Llista d’Espera, calculem entre el 209 i el 248 (fet que no hem pogut confirmar) i que n’informarien públicament quan s’enllestís.

El 24/01/2012 es publica a la web del club, de la roda de premsa del portaveu de la Directiva informant de la reunió de Junta del dia abans, que s’ha acordat regularitzar el cens aquest any.
Aviat s’iniciarà el procés de millora de localitats pels abonats, que habitualment es fa entre febrer i març.
 
Passades doncs més de dues setmanes del darrer contacte (sense voler fer-nos més pesats), i aparegudes informacions com aquestes, no hi ha cap noticia oficial de la finalització ni de com ha anat el lliurament d’abonaments.

Confiem en aquesta Directiva, però creiem que el principal defecte que tenen és la comunicació i la informació en temes tan sensibles com el nostre. 
Tot i això volem fer manifest el bon tracte que hem rebut dels gerents de l'Àrea Social (coincidim amb el que ha publicat el 7 de gener el col·lectiu de ConsultaQatar sobre en Pere Jansà, Director de l'Àrea Social: "En tot moment vem tenir un tracte exquisit amb ell, i només tenim paraules d´agraiment i felicitació sobre la seva persona").

Seguirem esperant, informació i abonaments.

Si ets inscrit afegeix-te al nostre grup de facebook!
Grup de Seguiment de la Llista d'Espera d'Abonaments pel Camp Nou (Facebook) 

(actualitzat el 24/01/2012 a les 23:30h)

9 comentaris:

  1. No estaría gens malament haver rebut un mail de club informant que ja es podía consultar l'ordre de la llista. Bé, l'any que ve ...

    ResponElimina
  2. Doncs jo he guanyat només 198 posicions. Sembla que se m'han colat dos perquè van dir que n'entraven 200...

    ResponElimina
  3. Anònim, estàs al grup de Favebook? el que comentes és força estrany

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, no sóc usuari de Facebook. No me'n refio de la seva política de privacitat. Ha confirmat el Barça que n'han entrat més de 198? Primer van dir que entrarien 250, després van dir que 200. Suposo que al final han fet que n'entrin menys de 200.

      Elimina
  4. Esperem que el comunicat oficial arribi un cop s'acabi l'actualització de la llista, amb l'assignació dels 42 abonaments pendents encara.

    ResponElimina
  5. Anònim, veig que te'ns els mateixos recels pel facebook que alguns de nosaltres (però encara ets més reservat).
    I també respecte als que gobernen el Club. Nosaltres ens hem trobat, ho hem debatut, ho hem preguntat i algunes coses en han contestat. Ara esperem que publiquin el que ens han dit quan acabin definitivament el procés de lliurament als inscrits (alguns fins i tot amb número actualitzat d'ordre des des dimarts passat).
    Que sàpigues que, pel que coneixem, s'hauran lliurat més de 200, però menys dels 250 que va dir en Toni Freixa (10% amunt o avall) abans de tancar el procés de renovació. No es gaire cosa, però és un inici.
    Jordi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona noticia que n'hagin lliurat més de 200. Esperem doncs a que el club acabi el que està fent i anuncii com ha quedat el tema per veure si cal protestar o no. Jo també sóc partidiari de que el club publiqui llista pública d'ordre amb clau de soci, per tal de que sigui un procés auditable per qualsevol i virtualment inqüestionable.

      Elimina
  6. Bones una pregunta em podrieu confirma que un cop t'assignen un abonamnet as de pagar 3 anys de carnet amb fons perdut?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament, s'han de pagar 3 anys a fons perdut del seient que hagis escollit. T'animem a afegir-te al nostre grup de Facebook on parlem sobre diversos temes d'interès sobre el procés d'assignació d'abonaments. Salutacions.

      Elimina