dijous, 27 d’octubre del 2011

ELS ORIGENS DEL GRUP

El 28 de març passat, després de cercar pel facebook infructuosament cap grup o pàgina relacionada amb la Llista d'Espera d'Abonaments al Camp Nou, vaig demanar-li a en Jordi Rivas Gómez que li semblava crear-ne un/a. És l'administrador de la pàgina de facebook de seguiment dels sortejos d'entrades pels desplaçaments des de l'eliminatòria amb el Milà de la temporada 2009-2010. Tot i que no veia gaire clara la utilitat que podia tenir el grup em va animar a crear-lo.

Després d'unes setmanes de reflexió, donat que no en tenia ni idea per on començar, el 14 d'abril vaig crear el grup de Seguiment de la Llista d'Espera d'Abonaments pel Camp Nou al facebook. És un espai obert que cercava ser un punt de trobada d'aquest col·lectiu tan dispers. Després de mig any ja gairebé som un centenar de membres, dels quals tres quartes parts sembla que són inscrits/es.

A partir d'aquí, comentant informació i contrastant opinions, s'ha generat un grup actiu d'inscrits/es, una vintena, que hem subscrit un text que vam fer arribar al club. Abans de l'Assemblea tres portaveus, la Judit Feliu, en Jordi Martínez i en Lluís Dimé, es van entrevistar amb el Síndic del Soci, i la setmana passada amb gerents del club, per exposar el que pensem i presentar-lis algunes propostes.


Vull agraïr a tots els membres del grup que s'hi afegissin, als que han estat més actius les seves aportacions i als que han defensat l'escrit el seu suport.

Ara és el moment d'obrir al grup als companys/es inscrits/es a la Llista d`Espera que estan fora de les xarxes socials per poder trobar-nos tots.

                                                                        Jordi Catarina
                                           Creador i administrador del grup

1 comentari:

  1. Sempre m'ha semblat encertada la idea dels grups del facebook, i ara el blog també, mitjans que ens possa a l'abast la tecnologia per arribar a la resta de socis en la nostra situació i esperem que fins a la directiva que es qui té que moure fitxa i fer transparent tot aquest entramat de la llista d'espera.

    I deuria entrar també en moure una mica els estatuts perquè es vergonyós les dades de abonats que no van mai al camp, ni alliberen, uns altres que només d'1 a 5 cops per temporada.

    Sense oblidar el negoci que es fa amb els carnets, que això es per donar de menjar a part, encara que per mi es el tema prioritari.

    ResponElimina