dilluns, 27 de gener del 2014

CAMP NOU MIG BUIT, I ELS INSCRITS OBLIDATS.

El dimecres 15 de gener els portaveus del nostre grup es van entrevistar, com intentem fer regularment, amb el Director de l'Àrea Social i la Cap de la OAB. Vam repassar el procés d'actualització del Cens, la renovació anual d'abonaments i la darrera ratificació d'inscrits.

La Directiva havia de decidir en reunió de Junta del passat dia 20 que se'n feien dels abonaments no renovats. L'endarreriment de la decisió sobre el futur de l'estadi, que comptaven haver-ho resolt abans de Festes, va fer que s'endarreris a una reunió que s'havia de fer avui. Els esdeveniments de la setmana passada va fer que aquesta reunió s'avancés, i no sabem si es va acabar tractant aquest tema. En tot cas es fa tard, donat que el lliurament (que fins ara es feia a mitjans de desembre) caldria realitzar-lo les properes setmanes per no coincidir amb el procés de millora de localitats.

Així doncs sembla que una altra vegada, com el primer any de mandat, no es realitzarà el lliurament d'abonaments als Inscrits. Només són poc més d'un centenar, però alguna cosa són.

No importa que el Camp Nou hagi crescut aquesta temporada en aforament 432 localitats, que en són unes quantes. No importa que hagin augmentat la categoria de preus en les boques centrades de tribuna i lateral. No importa que l'assistència a l'estadi estigui disminuint aquesta temporada. (ahir només 56.355 espectadors/es). No importa que el preu de les entrades hagi anat pujant un 23% mentres que els abonaments estan congelats i no es milloren gens els descomptes als no-abonats.


Només interessa remodelar el Camp Nou per augmentar la quantitat de seients VIP i llotges en una zona tan preferent com la primera tribuna. Això si, sense explicar clarament que pot suposar que el 38% d'abonats de primera graderia s'hauran de traslladar a altres part del camp (majoritàriament les noves localitats de tercera graderia) per deixar-hi espai. Com que només afectarà a un 10% dels abonats, explicat així ja cola. I s'han gastat un milió d'euros en 18 mesos per tres consultores, algunes amb relacions dubtoses amb el president Rosell?.

El relleu a la presidència sembla que no farà canviar res. Ara bé, és l'excusa perfecta per tornar a oblidar/marejar als no-abonats e inscrits. Després els tertulians més ben informats clamaran per que algun soci/a s'atreveixi a denunciar al Club, quan l'han manipulat, mentit, marejat, sortejat, driblat, ensarronat, etc.

8 comentaris:

  1. Notícia a la web del club (30/01/2014, 13:20h) 319 abonaments als Inscrits de la Llista d'Espera el 10 de febrer. http://www.fcbarcelona.cat/club/detall/noticia/la-junta-assigna-319-abonaments-del-camp-nou-als-socis-de-la-llista-despera

    ResponElimina
  2. Hom suposa que l'any que ve, amb el nou cens, hi pot haver una xifra força més alta d'assignacions. Jo veuria possible uns 1500, què penseu?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si han fallat 4000 abonats, haurien de ser 4000 assignacions. El club no es transparent, i cada cop més em sento un soci de 2a categoria, això si, pagant la quota anual religiosament i fent acte de presència cada any per la llista. I no parlem de les anualitats a fons perdut si algun segle d'aquests ens atorguen localitat.

      Elimina
    2. Només han estat un miler, decebedor.
      (Donde está la bolita?)

      Elimina
  3. Seria interesante conocer cuántas entradas se dedicaban a las compañias de viajes,antes del paso de Rosell y cuántas se dedican actualmente.Alguien puede hacer llegar esta pregunta a la directiva?

    ResponElimina
    Respostes
    1. És una de les dades que fa tres anys que estem demanant a aquesta (transparent) Directiva que es publiquin anualment. No ens volen fer cas. Potser per que som uns senzills socis, ni tan sols abonats, sense padrins ni foscos interessos darrera. Hi haurem de demanar als tribunals, no?

      Elimina
  4. Dónde están los abonos devueltos durante el mandato de Laporta?.Se habla de unos 2.000 y pico.A quién se adjudicarón,y con qué criterios?

    ResponElimina
  5. Qué se sabe sobre la bolsa de fraude detectada,a raíz de la actualización del censo.? Si se habló de un "personaje" que controlaba 500 abonos y que dicha bolsa ,ascendía a más de 4.000,no es posible actuar sobre estos mismos y revertir
    estos abonos a la lista de espera.?

    ResponElimina