dilluns, 16 de setembre del 2013

PACKS D'ENTRADES AL CAMP NOU?

Els estius anteriors a les darreres dues temporades vam estar fent una intensa activitat entorn a les entrades, paquets i descomptes pel Camp Nou. Vam fer un seguiment del procés, de com es posaven a la venda les entrades, de quan s'obrien els terminis de venda, ens vam adreçar al Club, ens vam entrevistar amb els Caps de l'Àrea Social, etc. Encara que tard, en ambdós casos van acabant sortint a la venda els paquets d'entrades, tant per socis com per afeccionats.



Aquest estiu hem deixat que les coses fluisin per elles mateixes i, tot i que el calendari de Lliga s'ha avançat i la venda d'entrades va començar a finals de juliol (en comptes de començament de setembre), dels "packs" d'entrades no n'hi ha notícia. La darrera van sortir a la venda el 5 de setembre, més o menys com l'anterior. Ara, ja en la segona quinzena de setembre (i ambdós dels partits de més categoria disputats a l'estadi), no sembla que hi hagi gaire interés per oferir-los.

4 comentaris:

  1. Si que se'n faran però esperaran després de la Reial Societat. Fixa't que ja ha passat el Sevilla i la Reial Societat; d'aquesta manera els partits bons se'ls asseguren i donen les engrunes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Alguien sabe lo que se hace con los que quedan impagados cada año?
      gracias.

      Elimina
  2. Esperem que surtin...però juguem continuament amb els socis, especialement els que no tenim abonament..

    ResponElimina
  3. La crisis golpea al socio: casi 12.000 sin el nuevo abono
    Muchos de los recibos emitidos en verano para cobrar los abonos han sido devueltos al club ante la imposibilidad de los bancos de ingresar el importe.
    Noticia de as 4-10-12.

    ResponElimina