dimarts, 21 d’agost del 2012

TOTS SOM EL BARÇA, VALORACIÓ DE DOS ANYS DE MANDAT.

Passats els dos primers anys de presidència de Sandro Rossell, una tercera part del mandat, és bon moment de fer-ne balanç. Enllestit el Congrés de Penyes i previssiblement a un mes de l'Assemblea anual creiem adient fer-nos ressò de la valoració que, de manera força exhaustiva i detallada, n'han fet des del col·lectiu Èxit Blaugrana.

Rosell Control 2012/08
 Èxit Blaugrana - Rosell Control
Pel que ens afecta als Inscrits en la Llista d'Espera d'Abonaments i socis no-abonats només ens podem manifestar amb els punts 21, 22 i 24è de les Àrees Social e Institucional, que considerem ben valorats: aquests dos anys hem anat endarrere. No hi ha suficient transparència en la distribució d'entrades pels desplaçaments importants, no s'ha fet pública la Llista d'Espera d'Abonaments i els socis no-abonats tenen menys avantatges i descomptes per poder accedir al Camp Nou. És curiós que no  hagin acomplert cap d'aquestes tres promeses electorals, que venen a ser la meitat dels incompliments que s'han fet entre les 39 promeses electorals d'aquestes dues Àrees. Això manifesta, tot haver regularitzat la Llista d'Espera d'Abonaments i haver-ne lliurat 197 abonaments als primer inscrits, una deixadesa o marginació d'aquest col·lectiu de socis.

Aquesta valoració considera acomplertes 17 de les 58 promeses electorals, i que 8 no s'han acomplert o són difícilment assolibles en el mandat. La resta de promeses estan aturades o a mig camí d'acomplir-se. Altres promeses encara no acomplertes que ens afecten indirectament als no-abonats i/o inscrits, al voltant dels avantatges, comunicació i consulta, són la 9a de l'Àrea Esportiva, la 8a de l'Àrea Economic/Estratègica i les 12a, 19a, 31a i 33a de l'Area Social/Institucional.

L'actual Directiva te quatre anys per millorar el tracte, les condicions i les promeses electorals complertes pel col·lectiu de socis no-abonats, i especialment els que esperen algún dia rebre un abonament des del Club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada