dimecres, 18 de juliol del 2012

ENTRADES PER LA TEMPORADA 2012-13, JA DISPONIBLES A VIAGOGO.

El dimarts 10/07/2012 es va sortejar el calendari de competició de la Lliga 2012-13. Aquesta temporada s'avancen dos partits a l'agost, però des del Club no han indicat quan es començara la venda d'entrades de la temporada, que els darrers anys es va fer a primers de setembre.

L'endemà del sorteig ja hi havien disponibles a les planes a internet de revenda d'entrades algunes desenes d'entrades per cada partit. 

Una setmana després ja hi han disponibles pels canals no-oficials milers d'entrades per cadascún dels partits que es disputaran al Camp Nou, tot i que els socis sense abonament i el públic en general no n'ha tingut encara accés pels canals oficials.
El primer partit davant la Reial Societat el 18 d'agost hi han 3.083 entrades a preus entre 60,95 i 1.199€. Per la majoria de partits hi ha la mateixa, i uniforme, quantitat d'entrades als mateixos preus.

La temporada passada el nombre d'entrades que van sortir a la venda per la plana d'internet del Club estaven al voltant de les 2.000 per cada partit.

1 comentari:

  1. Quan en campanya electoral es deia que es facilitaria l'accés a l'estadi del soci sense abonament, es referiem a que tindriem les entrades a la nostra disposició a Viagogo?

    Pot ser sí i no ho vem entendre be...

    ResponElimina