diumenge, 20 de novembre del 2011

UN CÀNCER AL VOLTANT DE LES TAQUILLES

13/02/2004 Noticia breu al Mundo Deportivo, "Mà dura contra els socis que trafiquen amb els seus abonaments o carnets: suspensió de quatre mesos per infracció greu per la venda dels abonaments i de sis mesos per reincidència". 

27/11/2007 Noticia al Mundo Deportivo, "Expedient a 68 socis per revenda el dia del Rangers, 7 més tenen retingut els abonaments i 2 han estat suspesos de la condició de soci per quatre mesos". 

22/11/2007 Article d'opinió d'Enric Bañeres al Mundo Deportivo, "Amb els abonaments no es comercia: em sembla un insult per tots els socis que estan en Llista d'Espera". 

El lloguer i revenda d'abonaments va augmentar, força des del 2004, arran de la pujada dels preus que es van produir durant la presidència d'en Gaspart i principalment en la d'en Laporta.

Les darreres temporades s'han anat publicant noticies, sempre al voltant dels partits més importants com els europeus, sobre actuacions policials, molt puntuals, contra la revenda d'entrades o directament d'abonaments. 

Creiem que, sense ser legal, pot ser lícit que un abonat que no pot, per la raó que sigui, aprofitar el seu abonament el pugui cedir, fins i tot onerosament, al mateix preu que li costa, per tota o part de la temporada a un altre barcelonista (conegut, amistat d'una amistat o fins i tot desconegut, però de confiança).

Partit darrera partit es poden veure revendes amb feixos d'abonaments a les mans a les taquilles de Travessera de les Corts. Cal eradicar les pràctiques de revenda de l'abonament per aquesta via, donat que són fraudulentes i afecten fins i tot la seguretat de l'estadi

Els abonats han d'acostumar-se a alliberar durant tota la temporada els partits que als que no assisteixin. Havent-hi una forma regulada pel club, el Seient Lliure, no té justificació recuperar la despesa anual volent vendre l'abonament a preu d'or per un partit
Les sancions disciplinàries són fluixes per aquesta mena de pràctiques i haurien de suposar la retirada, no temporal de la condició de soci, si no del mateix abonament i de manera indefinida per reincidència. Els abonats han de ser prou responsables del seu seient, no mercantilistes.

3 comentaris:

  1. És escandalos!!!. Cada dia de partit els revendes actuan de forma impune a les portes de l'estadi.

    La pregunta dels meus fills: Papà per què nosaltres no podem tindre abonament i aquests senyors venen "tikets" tots els dies? Doncs això em pregunto jo tambè, per què?

    ResponElimina
  2. Opino lo mismo que Juan Antonio. Grande fue mi impotencia al comprobar que la reventa existía para semis de Champions, partidos que ningún culé que tiene asiento debiera perderse, sin embargo es claro que sólo tienen abono para profitar de él. Yo viajé desde Chile para intentar lograr una entrada, pero el sistema de compra x internet colapsó al mismo momento que cientos de abonados vendían su pase a las afueras del Camp Nou.

    ResponElimina
  3. I el famós Jordi de tribunes barça que tothom coneix i que té 70 carnets?! Com pot ser que contra una persona tant facil d'identificar i que tothom coneix no s'hi faci res!!! Jo dic ja el club, sino els mossos a denuncia del club!!
    Volem que el club denuncii al Jordi de tribunes als Mossos ja!!!!!!

    ResponElimina