divendres, 25 de novembre del 2011

PÈRDUA DE L'ORDRE D'ANTIGUITAT A LA LLISTA

23/11/2011 Carta del Director de l'Àrea Social adreçada als primers inscrits de la Llista d'Espera, "Obertura del procés d'assignació de nous abonaments ... per accedir a la titularitat haurà d'abonar a fons perdut tres temporades ... La validessa d'aquest abonament comptarà des del dia 01/01/2012, per la qual cosa només haurà d'abonar la meitat del cost d'una temporada ... L'assignació del nou abonament serà presencial i personal, convocat per ordre d'inscripció ... Els abonats que no assisteixin dins de les dates indicades o bé renunciïn a les localitats proposades, perdran l'antiguitat en la Llista".

La Llista d'Espera d'Abonaments al Camp Nou arrenca realment, després d'estar aturada des de la seva creació el 2003. 

Ens sobta que el termini per presentar-se per tramitar el lliurament sigui tan curt, per periodes de 48h per cada inscrit. Els abonats tenen més de quatre mesos per renovar, i entre 3.000 i 4.000 han de ser perseguits pel club amb cartes certificades de recordatori. Així doncs seria just que es tingués un termini més ample per tramitar-ho.

Però el més greu és la indeterminació en la possibilitat de triar zona o boca de l'estadi, donat que no es parla de grup o localitats disponibles, si no de les proposades, i del fet que si no et presentes o no vols la/les que t'ofereixen perds l'antiguitat a la Llista d'Espera. Et fan fora? o et posen a la cua?, és el mateix.

Als darrers dels 250 agraciats els poden tocar localitats en zones que no siguin del seu interès, en el cas més greu a Tribuna per l'alt cost que suposen (3'5 anualitats de cop, al voltant de 3.500€), i si no acceptes adéu siau?.
Creiem que si et presentes, però no estàs d'acord d'acceptar les localitats disponibles, hauries de poder conservar la teva posició per antiguitat en la Llista, reordenada després de l'adjudicació, per poder tenir, com a mínim, una millor opció per triar el següent any. Si aleshores no acceptes alguna de les localitats disponibles ja seria acceptable la mesura de perdre l'antiguitat.

Hi han altres punts que no s'ajusten a les propostes que vam fer arribar al Director de l'Àrea Social el dia abans de la datació d'aquest escrit, i que esperem que estiguin en compte en posteriors lliuraments. Respecte als dos punts indicats encara s'està a temps de concretar i/o rectificar.

3 comentaris:

  1. I si no pots anar algun dels dos dies que t'asignen, també et faran fora?....És un drama per la gent que traballa i viatja...Lo de no deixar-te esperar un any si la localtitat no t'interesa és una passada, però deixar només dos dies per fer el tràmit ho trobo demencial

    ResponElimina
  2. Realment quan tot això de la llista d'espera va ser iniciat per aquesta directiva, semblava que per fi es començarien a fer les coses be en aquest club. Res més lluny de la realitat, hi segueixen havent greuges comparatius, a uns els hi donen mes de 3 mesos per pagar el seu abonament, i el mes fort es que mentre no han fet efectiu el seu pagament poden seguir anant a l'estadi "de franc", en canvi d'altres disposen nomes de 2 dies per acceptar el que els hi donen i si no fora.
    Si us plau, senyors de l'Area Social del FC Barcelona, recapacitin, i si un cop ho han fet segueixen pensant igual, facin el favor d'escoltar a un col·lectiu que volem ajudar a que aquest tema sigui el mes racional possible. Pensin que el fet de dir "som la directiva que per primer cop lliura abonaments" no els dona carta lliure i excusa per fer el que vulguin. Si aquestes han de ser les regles del joc, que ho siguin per a tothom, i llavors aquest any si un abonat no paga, que disposi de 2 dies per personar-se a l'OAB i fer efectiu el pagament, i si no ho fa, fora. D'aquesta manera aquest any vostes podrien haver lliurat entre 3000 i 4000 abonaments a la llista. Aixi es com es fan les coses. De veritat, reflexionin.

    ResponElimina
  3. "3'5 anualitats de cop" NOOOOO!!!!! Resulta que son sis anualitats!!! El dia que et toqui un abonament per llista d'espera, ni que et toqui un dels baratets, per exemple segona graderia de gol nord o sud, hauràs de pagar uns 450 x 7= 3150 + 160 de soci aquell any prepara uns 3.300 EUR!

    I si et toca una un lateral tercera graderia, 550*7=3.850 EUR!! És a dir, aquell any 4.000 EUR amb la quota de soci!! Un escàndol!!

    ResponElimina