dimarts, 15 de novembre del 2011

PER UNA LLISTA D'ESPERA SALUDABLE

22/11/2010 Noticia a la web del club, "La llista de socis que en els darrers anys han comunicat al Club la seva intenció d’aconseguir un abonament al Camp Nou està integrada a dia d’avui per 9.141 socis". "En els darrers 7 anys, s’han alliberat de mitjana 225 localitats del Camp Nou per temporada. Aquesta dinàmica donava una mitjana de 42 anys d’espera als socis que esperaven aconseguir abonament a l’Estadi". (9141/225=40'6, no?).

Els primers de la Llista, els que rebran abonament en els propers mesos, es van inscriure el 2003. Hauran esperat doncs més de vuit anys. Escoltant els comentaris dels inscrits pots sentir que un temps d'espera més enllà dels deu anys es considera com inacceptable

Actualment a la Llista d'Espera hi han inscrits uns 8.000 socis, dels quals 2.000 s'han inscrit el darrer any. Si es conserva un ritme anual de retorn d'abonaments al club d'entre uns 225 i 250, el temps d'espera és ara com a mínim de 32 anys. Amb les mesures de la temporada passada només s'ha reduït el temps d'espera en 10 anys, tot i la reducció d'una tercera part dels inscrits en la primera ratificació. Si s'aboquessin a la Llista com a mínim uns 800 abonaments anualment en set anys, en el 2019, els inscrits d'abans de la regularització tindrien abonament, havent esperat tots ells al voltant de uns 9 anys. És prou raonable, no?


Per les dades que hem anat repassant no és una xifra desorbitada aconseguir aquest ritme d'avenç de la Llista d'Espera, sense incrementar el nombre d'abonats. Només manca que qui dirigeix el club consideri aquest punt com un fet prou cabdal per dedicar-hi atenció i esforç.

1 comentari:

  1. A més fora un gran exercici de transparència i de justicia que la Junta posès a disposició de la llista d'espera els abonaments retornats durant els 8 anys de vida de la llista, doncs ara mateix estan desapareguts ... o no.

    ResponElimina