dimarts, 25 de març del 2014

PROJECTE FARAÒNIC, CAL ENDERROCAR-HO TOT!

La Directiva ha dissenyat una proposta sota l'assessorament de consultores internacionals de prestigi en diferents àmbits. Resultat: un projecte faraònic de reconversió de les parcel·les a Les Corts enderrocant el Mini-Estadi, el Palau Blaugrana, la Pista de Gel i la zona remodelada de l'antic Picadero. Però cal fer realment tanta cosa alhora? No hi cabria un nou Palau per 10.000 espectador al costat de l'actual? No es podria remodelar l'actual Palau Blaugrana i la Pista de Gel per a les seccions en comptes de construir un annex al nou Arena?


El Sr. Cardoner i el Sr Vidal-Abarca van deixar clara a la presentació pels/les Inscrits/es en Llista d'Espera d'Abonaments pel Camp Nou que és més econòmic enderrocar i construir que remodelar. Es plantegen doncs fer-ho només al Camp Nou, quin remei, però no per cap de la resta d'instal·lacions. No ens ho deixen decidir als socis/es. Si algú els ho pregunta potser responen que aleshores no es podran fer totes les 5.000 places de pàrquing que proposen. Però cal fer totes les places de pàrquing a la esplanada de tribuna i la de lateral?



Per què no es poden fer una part al costat del Mini-Estadi?, on proposen fer la pista annexa i la de gel. No es poden fer més plantes de pàrquing?, tant soterrades com elevades.

En aquesta presentació de la setmana passada, el Sr. Cardoner va tenir una reacció estranya enfadant-se amb un soci que li demanava sobre els usos i adjudicació dels edificis d'equipaments que s'edificaran a la esplanada de tribuna on actualment estan les oficines, la Pista de Gel i el Palau Blaugrana. Per què aquesta reacció? Què és el que s'amaga? Per què molesta demanar si es construirà un centre comercial en aquest espai? Per què cal separar les parcel·les d'ús esportiu amb altres usos enmig? No es poden fer aquestes edificacions a la cantonada del Picadero i només construir un Arena al mig?


O hi han coses que encara no s'han plantejat, o que no es volen explicar o que no volen que els/les socis/es coneguin abans de votar, no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada