dissabte, 8 de març del 2014

8.500 ABONATS/DES QUE PODEN DECIDIR EL REFERENDUM

La exposició pel referèndum per la proposta de reforma de les instal·lacions del Barça a Les Corts i les primeres intervencions dels Directius en els mitjans de comunicació ens han confirmat el que sospitàvem. Un dels trets cabdals de la proposta de reconstrucció del Camp Nou és la modificació de la primera graderia per poder fer les desitjades llotges per aquesta Directiva. 




Això suposa una reducció de les 35 fileres actuals, amb 28.256 seients, a 26 amb el que s'eliminaran unes 8.500 localitats en aquesta zona. Donat que en aquesta graderia hi deu d'haver uns 24.000 abonats, amb només 4.250 localitats lliures, segur que una part es veurà obligat a traslladar-se a les altres graderies. 


Serien només 4.000 si la primera graderia passes a ser només d'abonats, fet potser indesitjable pels interessos existents de revenda d'entrades, i fins a 8.500 si es conserva la proporció de seients i abonats. Si es vol aprofitar per esponjar aquesta relació més enllà d'aquesta proporció, en poden ser molts més que aquest 38% d'abonats de primera graderia.
Així doncs sembla fonamental el que pensin els vora de 24.300 abonats de primera graderia, i més en concret els 8.500 que puguin veure's afectats directament, però que no ho sabran fins a que s'hagin executat les obres d'aquí uns anys quan s'hagin de traslladar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada