dimecres, 8 d’agost del 2012

ENTRADES DISPONIBLES A LA VENDA PEL GAMPER


Dimarts 17 de juliol van sortir a la venda les entrades pel trofeu Joan Gamper, el dilluns 20 d'agost.
Com pel partit de la Supercopa d'Espanya no estaven disponibles totes les boques, fet ja massa curiós.

Una setmana després hi havíen disponibles a la plana d'internet del Club 46.137 entrades a preus entre 9 i 65€. A Seatwave hi havíen 1766 entrades d'entre 17 i 555€. A Viagogo hi havíen unes 1.800 d'entre 17 i 600€.

Tres setmanes després encara hi han entrades disponibles a bona part de les boques, excepte a la zona de general de tercera graderia. Els preus a les planes de revenda; perdó, de venda d'afeccionat a afeccionat, a internet són els mateixos.

2 comentaris:

  1. Nois el tema d´entrades que estan disponibles a Viagogo/Seatwave necesita urgentment una investigació per part del club. La majoria de les entrades no indiquen quin es el seient, per tant no podem saber si es tracta d´una entrada d´un abonat, d´entrades de venta del club, entrades dels proveidors oficials del club o altres.
    Una visualització del video d´investigació del programa Dispatches de la cadena britànica Channel 4, mostra clarament que Viagogo no actua de bona fe, i que moltes de les entrades que posa a la venta no son de fans, sino que venen directament dels promotors dels espectacles.
    http://www.youtube.com/watch?v=0hObztHrgcw
    Que en penseu vosaltres? Si un sol soci demana que s´investigui el tema no el faran gaire cas, però i si som uns quants que ho demanem? Restem a la vostra disposició per parlar del tema
    Felicitats pel vostre blog

    Jordi de Consulta Barça

    http://www.consultaqatar.cat

    ResponElimina
  2. Mentre el Rosell estigui dirigint el club aixó no es tocarà. I la llista d'espera no abançarà (al marge de 200 o 300 abonaments cada dos anys per dissimular).

    Rossell no deixa de ser una èlit que vol un barça per a rics en el que fer-hi negoci privat. Un barça de rics i de Qatars facilita que Rossell i la gent com ell pugui fer-hi negoci.I amb els interessos que té a viagogo, està clar q no s'investigara mai. No se el Síndic q hi pot fer... pero cal reclamar-ho i que quedi constància de tot.

    Al marge, en época electoral cal una candidatura que testapi publicament tot aixo. A veure si surt algun bon samarità que es presenti i es pagi la campanya... pq la gent normal estem molt lluny de poder-ho fer. Tambe, si es presenta algú "normal" que prepari un bon sistema de captació de fons electrònic, jo hi faré les aportacions que pugui. CAda cop tinc més clar que cal una candidatura a les eleccions de la "gent de base", no tant per guanyar sinó per posar sobre la taula mediatica aquests temes dels negocis que es fan amb les entrades.

    Si jo fos rosell... ho tindria clar... agafo les entrades del club (en deixo unes quantes als canals oficials per dissimular) i les comercialitzo dos o tres cops el seu preu. Del que en trec, la meitat pel barça i la meitat per a mi, Rossell. Es un win-win (Barça, Rosell i viagogo) pero perdem els socis normals. I el barça tb perd en realitat pq es descapitalitza socialment. La gent normal, començem a veure el barça com una cosa que serà impossible i només per a les elits. I si fessin el camp nou agafeu-vos... pq els preus seran els del bernaveu.
    EN fi... ens estem convertint en el FC Qatalona.

    ResponElimina