dimarts, 24 de juliol del 2012

INICI DE VENDA D'ENTRADES PER LA LLIGA 2012-13

Contrastada una informació amb l'OAB, les entrades pels partits de Lliga per la temporada 2012-13 surten a la venda dijous 26 de juliol. Tots en obert pel públic general, sense cap mena de període de preferència pels socis no-abonats (per segon any consecutiu), excepte el Clàssic que només estarà a la venda pels socis no-abonats.
El preu de les entrades ha pujat entre un 12,5%, de mitjana a Tribuna i Lateral, i un 18%, al Gols. Superant, i afegint-se, al 7% que van pujar la temporada passada i molt per sobre de les pujades dels preus dels abonaments d'ambdues temporades, que ha estat només de l'IPC.
El nombre d'entrades disponibles
per partit, inicialment, són d'unes 1.400 (600 menys que la temporada passada, quan hi havien disponibles unes 2.000 entrades per taquilla per cadascún dels partits de Lliga).

Dels paquets d'entrades no hi ha notícia, però si surten a la venda aquesta temporada serà després de les dues primeres jornades. O sigui, ja no una setmana després, tot un mes sencer després de l'inici de venda d'entrades. Encara no es sap si serà amb preferència pels socis no-abonats, com l'any passat.


Ja pots reclamar-ho o adreçar queixa al Síndic del Soci, que els socis no-abonats cada temporada estem perdent més avantatges (serà que no interessa que ho siguem sent).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada