diumenge, 12 d’agost del 2012

PAQUETS D'ENTRADES 2012-13, EN TINDREM?

Manca una setmana per l'inici de la Lliga 2012-13 i no hi ha notícies sobre si hi hauran paquets d'entrades. Fa setmanes que estan disponibles entrades per tots els partits de Lliga, però dels paquets (si en hi han) caldrà esperar fins a començament de setembre. Aleshores ja s'haurà jugat la primera jornada davant la Reial Societat al Camp Nou, i potser també la següent davant el València.

L'estiu de l'any passat va passar el mateix, semblava que no en hi haurien i a darrera hora, una setmana després que les entrades, van aparèixer. Això si, publicitant uns descomptes de "fins a" un 27, 31, 36 o 37% de descompte, addicional al 20% pels socis, si agafaves respectivament els paquets de 3, 6, 9 o 12 partits. Tot i que per aconseguir aquests descomptes màxims havies de triar tots els partits de categoria superior, inclòs el Villareal que ja s'havia jugat a finals d'agost.

Aquesta temporada dos dels set partits de categoria A++ o A són els de les dues primeres jornades de Lliga citats, amb el que les possibilitats de tria es redueixen. Els preus de les entrades han pujat entre un 12 i un 18% segons la zona, però els descomptes no. O sigui proporcionalment menys descomptes i més difícil d'assolir.

Pel que hem anat descobrint, de les menys de 10.000 localitats disponibles al Camp Nou, poques van destinades a paquets d'entrades. Aquests es nodreixen en bona part en les previsions d'alliberaments de Seient Lliure. Entrades per taquilles oficials només n'han sortit aquesta temporada unes 1.400. Tot i que hores abans de molts partits quedin milers d'entrades disponibles a les planes a internet de revenda, el Club ha de preveure un determinant nivell d'alliberament per cobrir el que s'hagi venut de paquets. És una gestió lògica? O l'escusa per eliminar els paquets? (per poder cobrir altres compromisos de futurs que s'hagin adquirit).

1 comentari:

  1. Lo dels paquets d'entrades és una estafa. I si aneu dos persones, depenent només dels alliberats la possibilitat de seure aprop (ja no dic junts) és 0 absolut. Tot es qüestió del que vol Rosell: si vol que els de la llista d'espera aconsegueixin un abonament, demà mateix el poden tenir, tots.
    Si vol que el negoci de l’assistència al camp nou sigui via entrades, Rosell ho pot fer. I ho fa. Si vol que es facin paquets d'entrades amb uns seients específics i que al inici de temporada ja se sàpiga quins seran i que tot es pugui gestionar a traves de l’aplicació de compra d'entrades del club: Demà estaria fet.
    El tema és que la política del la directiva actual es contraria a tot això...es contraria al que necessita en el soci en general i prefereix crear un club inaccessible per a la classe mitja.
    I una borsa legal de rellogament d'abonaments? Per a aquells socis abonats que no hi puguin anar durant un any? A preu de club? Tot legal? I amb un màxim de 3 anys?

    ResponElimina