diumenge, 11 de desembre del 2011

TRIAR ENTRE ELS, 200?, ABONAMENTS DISPONIBLES.

Des de demà, i fins al dia 20, uns 200 afortunats, que van creure en la Llista d'Espera en la seva creació, van ser dels primers d'inscriure's, han estat vuit anys esperant i fa un any van ratificar-ne presencialment la inscripció, han estat citats per recollir el seu abonament. Només podran triar entre els, suposadament 200, abonaments disponibles.

Les darreres temporades, entre el mesos de febrer i març, els abonats disposen d'un procés de millora de localitat, prèvia sol·licitud, on el club ofereix al voltant de 100 abonaments complerts i 400 abonaments de Lliga disponibles. 

Entre els mesos d'abril i maig el club ha de tancar el paquet de localitats, entre els seients que estan lliures a l'estadi, que cedeix als tour-operadors. Per les condicions impossades perd la gestió d'aquests seients tres mesos abans del inici de les competicions. Sembla que una part important dels seients lliures, pel cap baix unes 3.500 localitats, es dediquen als tour-operadors.

Al finalitzar la temporada, entre juliol i octubre, es realitza el llarg procés de renovació dels abonaments. Cada any el club ha de perseguir entre 3.000 i 4.000 abonats per que en facin el pagament. Finalment no es renoven al voltat de 200 abonaments. Aquest any, després de fer tots els processos anteriors, es lliuren aquests abonaments als socis en espera de la Llista. 

"Els socis són els propietaris del club" i "al soci no se'l pot enganyar" però és l'últim en tenir opció a triar quina localitat vol tenir a l'estadi amb un abonament. Els tour-operadors han de saber exactament quina es cadascuna de les localitats amb les que compten? o amb el nombre de localitats per zones o sectors ja en poden tenir prou? 

Creiem que
1. el període de renovació s'hauria d'escursar i agilitar finalitzant abans de l'inici de temporada. 
2. aleshores els socis/es abonats/des haurien d'optar a millorar la seva localitat triant entre les vora 10.000 localitats lliures. 
3. després caldria lliurar, com a mínim, la mateixa quantitat d'abonaments no renovats a la Llista d'Espera, on els inscrits haurien de poder triar entre les localitats lliures que restin de les 10.000. 

I si es gestiona bé, tot això es podria fer abans de començar la temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada