dissabte, 17 de desembre del 2011

ABONAMENTS PER LA TEMPORADA 2012-13? CURIÓS!

Les úniques referències, i descripcions, del primer procés de lliurament d'abonaments al Camp Nou als Inscrits a la Llista d'Espera, des de la seva creació fa vuit anys, han estat: una noticia a BarçaTV reflectida també a la web del club el dimecres dia 14, tres dies després de l'inici del lliurament, i un article al Mundo Deportivo el dijous dia 15.

El procés és prou satisfactori i s'ha muntat força bé. Només hi ha una cosa que sobta, a banda de que els abonaments puguin ser Complert o només de tipus Lliga, el fet que hi hagin abonaments efectius l'1 de gener i d'altres per la temporada vinent.
 
30/11/2011 Jordi Cardoner entrevistat per en Pere Escobar al Club de Mitjanit de Catalunya Radio: "Aquest any tots els abonaments que hem pogut obtenir del procés de renovació s'han col·locat en el sistema i no es dedicaran a taquillatge".

14/12/2011 Noticia a la web del club: "El Club ha posat a disposició dels socis que formen part de la llista d'espera per adquirir un abonament, un total de 200 localitats repartides arreu de l'Estadi. Aquests seients formen part de les baixes produïdes aquesta temporada".

15/12/2011 Article de F. Perearnau al Mundo Deportivo: "els socis que ocupen les 200 primeres places d'aquesta famosa llista desfilaran per l'OAB blaugrana per recollir els seus nous abonaments com van fer ahir els germans Escoda i Martín ... com estaven afectades per uns abonaments especials que s'ofereixen a començament de temporada, no podran estrenar-los fins a la següent, és a dir després de l'estiu".

Els 200 i pocs abonaments lliurats als primers Inscrits de la Llista d'Espera són part dels retornats en el procés de renovació o la seva totalitat? A algú li pot anar bé endarrerir la vigència de l'abonament per la temporada vinent per si disposa ja d'entrades o paquets d'aquesta, però, si els abonaments són no renovats, no hauria de ser el soci el que decidís la data de vigència?.

Per cert la majoria d'abonaments pels dos últims dies de lliurament, pels 60 darrers afortunats, sembla que només són per la temporada 2012-13.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada