dilluns, 19 de desembre del 2011

CONDICIONS DE LLIURAMENT DELS ABONAMENTS A LA LLISTA D'ESPERA

Els Inscrits a la Llista d'Espera d'Abonaments al Camp Nou, que han gaudit de l'opció de rebre uns dels 200 que l'actual Directiva hi ha destinat, han d'acceptar les següents condicions per escrit: 

- abonar tres temporades a fons perdut en conceptes de dret d'inscripció en el mateix acte. Aquest import no es recuperarà en cap cas, ni en el supòsit de no renovació de l'abonament a la primera temporada.

- en el cas que no es triï cap de les localitats disponibles, el soci tindrà una nova oportunitat de triar localitat al següent procés de nous abonats. En cas que en aquest segon procés no es triés tampoc cap de les localitats disponibles, el soci causarà baixa a la Llista d'Espera de localitats al Camp Nou i haurà de tornar a tramitar una nova inscripció en cas d'estar interessat.

- el soci podrà triar l'abonament que desitgi dels que li siguin oferts segons disponibilitat, no obstant, l'elecció de l'abonament "Lliga Permanent" serà definitiva i només donarà drets i serà efectiu per les competicions de Lliga i Copa del Rei, quedant-ne exclosos els partits de competició europea.

- els titulars dels nous abonaments no podran fer un canvi de nom o permuta de localitat fins que hagin passat, almenys, 24 mesos a comptar des de la data d'entrada en vigor de l'abonament.

- els titulars dels nous abonaments no podran participar en el procés de millora de localitats en un termini de 12 mesos, a comptar des de la data d'entrada en vigor de l'abonament.

Els que quedin per recollir el seu abonament es poden fer una idea, abans de trobar-s'hi a l'OAB, dels entrebancs i restriccions amb el que se'ls lliura l'esperat abonament. 

Tot i això, enhorabona! Molts seguirem esperant, desitgem que no sigui durant dècades com apunta ara.

2 comentaris:

  1. Em preocupa un cop més la transparència del procés en el cas de conèixer què passarà amb els abonaments no lliurats aquest any per renúncies de persones de la llista. Només pensar-hi em fa por.

    ResponElimina
  2. No hi ha res trasparent en el tema de les entrades i els abonaments...qué és això de l'abonament "lliga permanent"?...

    No he sapigut trobar la descripció d'aquest tipus d'abonament a la web del club. En la web parla d'un abonament tipus lliga, però no sembla que es renuncii permanenment a la competició europea. Tot lo demés es "marejar la perdiu"...

    Si la directiva vol ser trasparent, tindria que fer públiques les dades exactes de Localitats abonades i de quin tipus, localitats per touroperadors i en quines condicions, localitats per compromissos, locatitats per venda en taquilla... Això cada any abans de l'inici de la temporada i avalat per l'assamblea

    ResponElimina