dilluns, 4 de novembre del 2013

2.400 ABONAMENTS PELS INSCRITS, ARA!!!

Els darrers dies hem anat parlant al grup sobre temes diversos:
- restriccions d'accés als menors al Camp Nou,
- finalització de l'actualització del Cens, 
- funcionament del Seient Lliure Invertit, etc.
i teniem preparades algunes publicacions sobre:
- l'ampliació de les boques "centrades" a lateral i tribuna, o
- les "localitats" d'empeus a 3a graderia en el Clàssic.

Arribat aquest punt, davant la possible  compareixença aquesta setmana del Directiu de l'Àrea Social, creiem que és un moment trascendent si es vol fer sentir la reclamació dels Inscrits en Llista d'Espera d'Abonaments. Després de tres anys observant com es comporta aquesta Directiva, no ens creiem res del que diuen. No han acomplert les promeses del programa electoral i no són fiables les manifestacions que donen en resposta als problemes socials del Club.

Seguint el criteri dels 700 abonaments que considerem just i assumible que es lliurin anualment als Inscrits en Llista d'Espera, i després que només s'hagin asignat uns 400 en tres anys, cal que, arran de l'actualització del Cens i amb les dades que han anat filtrant i marejant sobre abonaments que es retornaran al Club, aquest hivern es lliurin com a mínim 2.400 abonaments als Inscrits.


4 comentaris:

  1. Totalment d'acord és una veritable vergonya que només s'hagin assignat 400 en tres anys.Penso que a part de vergonyos és innadmissible que aquesta junta no sigui ni clara ni neta amb el tema de la Llista d'Espera.
    Ara amb la finalització de l'actutalització del cens se d'exigir a aquesta junta que possin a disposició dels que estem apuntats a la Llista d'espera la major parts d'abonaments que han quedat lliures.

    ResponElimina
  2. Jo fa temps que espero a tenir un abonament i aixó no avança. Crec que d'aquí 30 anys aconseguiré apropar-me una mica a l'objectiu, tenir un seient al Camp Nou.

    ResponElimina
  3. Què voleu dir amb lo de "l'ampliació de les boques "centrades" a lateral i tribuna"??

    ResponElimina
    Respostes
    1. En una altra publicació d'aquesta setmana ho expliquem, s'han eixamplant el nombre de boques de les zones centrals a preus més cars.

      Elimina