dimarts, 19 de febrer del 2013

DOS ANYS I MIG, MÉS, PER AVANÇAR-NE NOMÉS MIG.

La Llista d'Espera d'Abonaments pel Camp Nou es va endegar el 2003 amb l'arribada de la Directiva de Laporta, tot i que sense abocar-hi cap abonament. Cal suposar que es va generar per les peticions adreçades a l'OAB dels socis interessats. El primer cop que se'n fa esmena en premsa, és en la presentació de la campanya del Gran Repte el 20 de novembre de 2003. Costa trobar-ne informació, no es va publicitar ni difondre gaire.


En el segon procés de lliurament d'abonaments, realitzat aquest mes de gener, els darrers inscrits en rebre un abonament portaven més de nou anys esperant. El primers que han quedat ara en Llista d'Espera hi són des de començament de 2004. Amb el ritme de lliurament d'aquests dos anys els temps d'espera està doncs augmentant. Per mantenir-se al voltant dels vuit anys, que inicialment s'havien esperat en el primer lliurament, caldria haver lliurant uns 1.000 abonaments més als vora 400 que s'han lliurat en dos anys, amb el que serien els #700AbonamentsAnualsAlsInscrits que el nostre col·lectiu venim demanant a la Directiva des de la tardor passada.

La Llista d'Espera s'ha regularitzat, endreçat i s'ha començat a moure, però la velocitat encara és massa lenta.

1 comentari:

  1. Justament jo porto en llista d'espera desde l'entrada del Joan Laporta com a president, d'això ja fa una pila d'anys. amb la nova regularització tinc el 318 i amb el ritme que porta la "regularització", encara trigare com a mínim dos anys per tenir dret a un abonament. tot plegat molt trist i fosc...

    ResponElimina