dijous, 7 de febrer del 2013

ACTUALITZAT, PER SEGONA VEGADA, L'ORDRE EN LA LLISTA D'ESPERA D'ABONAMENTS

Avui a les 10:00h, com s'havia comunicat a la plana oficial del club, s'han actualitzat l'ordre de la Llista d'Espera d'Abonaments al Camp Nou. Després del tercer procés de ratificació, entre octubre i gener, i el lliurament per segona vegada d'abonaments als primers inscrits.

 

Aquest com ens hem de felicitar que tot s'ha fet d'una manera més lògica, endreçada e informada. S'han seguit les mateixes pautes que l'any anterior: atorgar tots els abonaments que no s'han renovat (que semblen pocs) als primers inscrits (després d'haver-se ratificat) i aleshores publicar el número d'ordre per aquest any dels que queden encara en espera.

Felicitem a la Directiva per que segueixi avançant en aquesta direcció, i els tornem a demanar que augmenti el cabal d'abonament pels socis no-abonat que n'esperen des de fa anys.

4 comentaris:

  1. ja tenim nou nombre d'ordre. poquet a poquet potser en 3 anys arribo!!!
    nº 751

    ResponElimina
  2. Hola a tothom,
    Sóc el soci 87.887 i ja porto més de 10 anys en llista d'espera d'abonaments. Ara ja han sortit les noves posición i jo no acabo de veure gens clar com ha anat tot el procès aquest any. M'explico, jo l'any passat tenia el número de posició 494, després del procés he passat a tenir el 318, o sigui, s'han alliberat 176 abonaments. A mi em semblen molt pocs abonaments alliberants, més que res, que fa un temsp la mitjana eren d'uns 200 i aquest anys ens hem quedat en 176.
    Després està el tema del 161 abonament que no estaven al dia de pagament i es va comentar a finals de l'any passat que passarien a la llista d'espera d'abonaments, però jo diria que no ha estat així o bé jo no ho vaig entendre del tot bé.
    No sé, però això de la llista d'espera comença a ser desesperant...

    ResponElimina
  3. Carles, fins a 161 inscrits per davant teu amb un nou abonament i com a mínim 15 que no s'han ratificat per 3a vegada o han quedat fora de Llista al no volguer triar-ne per segona vegada un entre els disponibles. El que és difícil de creure és que entre més de 80.000 abonats, i uns 4.000 que s'han d'anar perseguint fins a darrera hora després de mesos, només quedin un parell de centenars sense renovar. No es pot assegurar la fiabilitat donat que no hi ha prou transparència. La Directiva no ens ha fet cas de publicar la Llista, garantint la confidencialitat, com va dir en campanya. La proposta de destinar 700 abonaments anuals no ha rebut prou suport.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs tenim un problema. No hi ha transparència, per tant no ens podem queixar per que no es poden consultar les llistes per veure com han anat les assignacions de nous abonaments...
      Que ens queda? El síndic del Soci?
      Em sembla que no hi ha res a fer, a part de queixar-nos en un espai com aquet o en alguna carta a algun diari. No ens queda un altra que tenir paciència i...

      Elimina