diumenge, 22 d’abril del 2012

LA FORMALITAT DELS MITJANS OFICIALS DEL CLUB: ERRORS E INCONGRUÈNCIES.

30/08/2011 Noticia al portal d'internet del Club.
"
El 1-S, inici de venda d’entrades. Aquest dijous (01/09/2011) s’inicia la venda d’entrades per als partits de Lliga i Champions a l’estadi per a tots els socis i públic en general. Les entrades del Barça-Madrid es posaran a la venda també dijous pels socis sense abonament."

05/09/2011
Noticia al portal d'internet del Club.
"
Venda de paquets d'entrades, a partir de dimecres (07/09/2011). El FC Barcelona ofereix diferents paquets d’entrades als socis sense abonament i al públic en general. Els paquets, a la venda a partir de dimecres, són per als partits de Lliga al Camp Nou."

19/04/2012  Noticia al portal d'internet del Club.
"
FC Barcelona-Reial Madrid: aquest divendres, noves entrades a la venda." Com a cloenda de la noticia es fa la següent afirmació: "Cal recordar que al començament de la temporada ja es va obrir un període exclusiu per a socis sense abonament per poder comprar entrades per a tots les partits de Lliga l Camp Nou".

Des de fa un any fem seguiment de la informació sobre entrades i abonaments, i són diversos els errors e incongruències massa greus que es produeixen al portal d'internet del Club.
Sense anar més lluny indicar que el preu per les entrades que surten demà a la venda pels socis no-abonats del partit de tornada de semi-finals de la Champions amb el Chelsea tenen un preu entre 68 i 72€ (que eren els dels agraciats dels sorteig per anar a Stamford Bridge) quan per un partit de categoria Champions A+ van entre 83 i 207€.
O que l'aforament del Camp Nou que surt a la fitxa dels partits de la plana d'internet del Club sigui de 99.786, quan la dada oficial és des de fa dos anys de 99.354.


Com vam informar als responsables de l'OAB i l'Àrea Social, en l'entrevista que ens van concedir a la tardor, caldria més rigurositat i coherència en aquesta mena d'informacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada