dijous, 27 d’octubre del 2011

LA LLISTA D'ESPERA SEMBLA QUE ARRENCA

Després de la roda de premsa del portaveu de la Directiva, Sr. Antoni Freixa, on ha donat explicació de les decisions preses en la reunió de Junta d'aquesta setmana, estem contents que per fi arrenqui la Llista d'Espera d'Abonaments al Camp Nou.

http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/noticies/club/temporada11-12/10/24/n111024119934.html

Des del club se'ns han confirmat que els 250 abonaments són tots els que s'han retornat per impagament, amb el que sembla que en aquest punt l'actual Directiva prioritza els interessos Socials per davant dels Econòmics. Tot i això creiem que el procés hauria d'arrencar amb més empenta, després que "apareguessin" 584 seients en el recompte que es va fer l'estiu de 2010 i que ara es conegui que en els darrers vuit anys el nombre d'abonaments retornats al club anualment ha oscil·lat al voltant dels 225 (uns 1.800 en total).

La propera fita és assolir una transparència real en aquest procés fent pública anualment la Llista d'Espera d'Abonaments sense vulnerar les dades confidencials.


Si ets soci/a, sense abonament i estàs inscrit/a a la Llista t'animem a incorporar-te al nostre grup de facebook.
http://www.facebook.com/groups/176321122416668/
.

2 comentaris:

  1. Molt bona iniciativa el blog i el grup de facebook. El tema de la gestió d'abonaments i entrades al camp nou té molts "forats negres" i els socis sense abonament tenint dret a que ens facilitin l'accés de forma habitual a l'estadi...al menys és el que deia el president Rosell en el seu programa electoral

    ResponElimina
  2. Amb l'obtenció de nous canals de finançament i de patrocini (Qatar Foundation), la Junta pot rebaixar el nivell de mercadeig de les localitats assignades al public en general, i posar-les a disposició dels propietaris sobirans dels actius del club, que són ni més ni menys que els socis, i en aquest cas els socis inscrits a la llista d'espera.

    ResponElimina